61SAAT SPOR SERVİSİ

Bugün oynanan Alanyaspor - Başakşehir mücadelesinde dikkat çeken bir olay yaşandı. 86. dakikada Alanyasporlu Welinton'ın sert müdahalesi sonrası Arda Turan bir süre yerde kalırken maçın hakemi Ali Palabıyık faulü yapan Welinton’a sarı kart gösterdi.

FAULLER İÇİN VAR'A GİTTİ

Bu pozisyonun ardından hakem Ali Palabıyık maçta ikinci defa Alanyasporlu oyuncunun, Başakşehirli oyuncuya yaptığı müdahalenin kırmızı kartlık bir hareket olup, olmadığını kontrol için VAR'a gitti.

TRABZON MAÇININ VAR'I CÜNEYT ÇAKIR GOLÜ VAR'DAN İPTAL ETTİ

VAR incelemesinin ardından Welinton'a kırmızı kart çıkarıdı. Beşiktaş Kasımpaşa mücadelesinde ise Diagne’nin golü öncesi faul olduğu gerekçesi ile VAR tarafından iptal edildi. Bilindiği üzere Beşiktaş Kasımpaşa mücadelesinin hakemliğini Trabzonspor Beşiktaş mücadelesinde VAR hakemi olarak görev yapan Cüneyt Çakır yürütüyor.

ÇİFTE STANDART MI 

Yaşanan bu olaylar sıcaklığını korururken  akıllara Beşiktaş Trabzonspor mücadelesinde Adriano’nun Amiri’nin ayağını delmesini geldi.

AMİRİ'NİN AYAĞI DELİNDİ, VAR DEĞİL KART BİLE ÇIKMADI

Bilindiği üzere mücadelenin hakemi pozisyona sadece faul çalmış Bordo Mavili oyuncu Pereira’ya sarı kart göstermişti. Bu pozisyondan 2 dakika sonra Beşiktaş Trabzonspor’a golü atmıştı.

Hakemlerin böylesine çarpık kararlar vermesi Bordo Mavili camiada tepkiyle karşılanırken “çifte standart yapılıyor” yorumlarını beraberinde getirdi.