61SAAT SPOR SERVİSİ -Hasan Tüncel

Trabzonspor’un Rizespor ile oynayacağı müsabakayı yönetecek hakemler belli oldu.

TFF’den yapılan açıklamaya göre Bordo Mavililerin deplasmanda oynayacağı mücadeleyi Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek’in yardımcılıklarını ise Alparslan Dedeş ve Erdem Bayık yapacak. Mücadelenin 4. Hakemi Kadir Sağlam olurken VAR hakemi ise Zorbay Küçük ve İbrahim Çağlar Uyarcan oldu.

Mücadelenin temsilciliklerini ise Candemir Özdemir, Bülent Balta ve Hüseyin Korkusuz yapacak. 

41. KEZ TRABZONSPOR'UN MAÇINA ÇIKACAK

FIFA Kokartı bulunan Hüseyin Göçek kariyerinde en fazla Trabzonspor’un maçlarında düdük çaldı. Trabzonspor ile tam 40 maça çıkan Göçek bu maçlarda 20 kez Trabzonspor galibiyetine, 9 kez beraberliğe ve 11 kez de mağlubiyete düdük çaldı. Bu müsabakalarda Bordo Mavililere 95 kez sarı kart çıkarırken 3 kez de kırmızı kart çıkartı. Trabzonspor’un rakipleri ise Göçek yönetiminde 5 kırmızı ve 95 sarı kart gördü. 

İstanbul Bölgesi Hakemi Hüseyin Göcek yönetiminde geçtiğimiz sezon 3 maça çıkan Bordo Mavililer Antalyaspor’u 4-1 Balıkesirspor’u 3-1 mağlup ederken Göztepe’ye 2-1 kaybetti. 

Öte yandan Göçek kariyerinde en fazla maçını yönettiği takım 40 maçla Trabzonspor olurken Bordo Mavilileri 32 maçla Antalyaspor takip ediyor.

RİZE'NİN DE ŞANSI TUTMUYOR

Rizespor’un ise 25 maçında düdük çalan Göçek bu malarda 5 kez Rize galibiyetine 8 kez beraberliğe ve 12 kez de mağlubiyete düdük çaldı. Rizespor Göcek’in yönettiği 25 maçta 58 sarı kart görürken hiç kırmızı kart görmedi.  Göcek Rize’ye rakip olan takımlara ise 61 kez sarı 5 kez de kırmızı kart gösterdi. 

Geçtiğimiz sezon Rize’nin 2 maçına çıkan Göçek Rize’nin Malatya’yı 3-0 yendiği ve 1-1 berabere kaldığı Başakşehir mücadelesinde düdük çaldı.