61SAAT HABER SERVİSİ - Süper Lig'de 30. haftada üst sıraları yakından ilgilendiren maçta Galatasaray ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede kazanan 3-1'lik skorla konuk ekip Trabzonspor oldu.
Maçın ardından NTV’de Yüzde 100 futbolda maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen, “Ligimizin en iyi iki takımı, iki kulvarda devam eden iki takım kaldı. Galatasaray’ın özellikle pandamı sürecinden sonra ciddi bir düşüşe geçtiğini görüyoruz.

Mental anlamda özellikle. Üst üste gelen sakatlıklar, cezası vs.. Bir takımın yarısı diyebileceğimiz isimler. Tutan ve atanlar… 
Kaleci zaten 1 puan cepte çıkıyorsun. Muslera’lı sezonlara baktığımızda kaç tane şampiyonluk geldiğini görüyoruz. 
Galatasaray maksimum en iyi kadrosuyla çıktı
Trabzonspor’da Nwakaeme dışında problemsiz geldiler. Bence maç takvimi müsait değildi. İzmir’de Göztepe oynadılar. Sıcakta geldiler Fenerbahçe oynadılar. Gittiler Trabzon’da kendi evinde oynadılar. O arada maç trafiğinde yükü kaldıramadı. O da büyük kayıp oldu.

Son haftalarda ki düşüş de bundan dolayıydı. Alanya ve Ankaragücü topu koruması gereken maçlar olmasına rağmen Nwakaeme olmadığı için koruyamadılar. 


Ligde mücadele ilk 2’de kaldı, diğerleri koptu.  CAS’tan gelecek habere göre… 
Ben başkalarına benzemem. İnşallah öyle bir sıkıntı olmaz, Trabzonspor şampiyonalar ligine gider. Hukuken de haklıdır. Trabzonspor’un cezasını onadı diyelim, yandan yana bakıyorlar. Samimiyetimle söylüyorum, bu gibi problemi yoktur inşallah şampiyonalar ligine gitme imkanı yakalar” dedi.