Karabükspor ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşma 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı.

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu. Dilmen, Olcan Adın'ın yerde kaldığı pozisyonunun da penaltı olduğunu savundu:

"Pozisyon penaltıydı. Olcan da yalandan atmazdı kendini yere. Hakemin gözünün önündeydi. Karabükspor, bu ligin flaş takımlarından birisi.

Trabzonspor, ikinci yarıda gelen gollerle birlikte skoru kabullenmiş, herşeyi oluruna bırakmış bir görüntüsü vardı. Ama 2-2'den sonra galibiyeti arayan Trabzonspor vardı. Trabzonspor'un en fazla analiz edilmesi gereken nokta bu. Kötü takım değil Trabzonspor. Geçmişi çok güçlü bir takımın bu halde olması büyük başarısızlık.

Asıl beklenti olan oyunculardan istediği verimi alamadı Trabzonspor. Olcan, zorlarsa pozisyon yakalıyorlar. Emre Güral gol atıyor. Zokora, diğerlerine göre biraz daha özverili oynuyor.

PENALTI POZİSYONUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Trabzonspor'un olsa olsa en kötüsü bu olur. Kabullenmiş bir Trabzonspor var. Ne taraftarların, ne şehrin ne de yönetimin istediği bir takım değil bu. Olcan'ı çıkarsan takım kaleye giremiyor.

Büyük kulüplerde şampiyonluk şansı kalmadığı zaman bu tip iniş çıkışlar yaşanabiliyor. Beşiktaş, o dönemi çabuk atlattı. Trabzonspor'un 3 ya da 4 maç üst üste galip gelmediğini hatırlamıyorum.

Eneramo gibi oyuncuları çok seviyorum. Oynamak istiyor. Belki Beşiktaş'ta daha fazla kazanıyordu ama yedek beklemeyi tercih etmedi. Karabükspor'un sistemine de iyi uyuyor.

Juventus, iyi bir takım, iyi bir kadroları var. Tur şansının %80'e %20 Juventus'ta olduğunu söyleyebilirim."