61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor’un kadrosuna katmak için büyük uğraşlar verdiği Enzo Perez ile ilgili Arjantin’de dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Palmeiras maçının ardından transferle ilgili yaptığı, “Ne olacağını bilmiyorum. Hala River ile sözleşmem var. Şimdi bunu temsilcimle analiz edeceğim. Yarından itibaren ne yapacağımı, ne düşündüğümü göreceğim” ifadelerini kullanması River Plate taraftarlarını endişelendirdi. 
Arjan’de yayın yapan ‘Ole’ adlı internet sitesinin haberine göre Enzo Perez, Trabzonspor’un teklifini değerlendiriyor. 

2023’E KADAR SÖZLEŞMESİ VAR ANCAK BEDAVAYA AYRILABİLİ

R
Enzo Perez’in Haziran 2023’e kadar River Plate ile sözleşmesinin bulunduğuna dikkat çekilen haberde, ancak diğer futbolcuların aksine oyuncunun ayrılmak istemesi halinde bunu bedavaya yapabilceği kaydedildi. 


TARAFTARLAR KAMPANYA BAŞLATTI
Haberde Enzo Perez’in sahip olduğu bu ayrıcalığı rağmen River Plate taraftarlarının oyuncuyu bırakmaya çok da istekli olmadığı kaydedildi. 
Oyuncunu sosyal medya hesaplarına akın eden River Plate taraftarları, Enzo Perez’in takımda kalması için kampanya başlattıkları ifade edildi. 
Bir taraftarın, “Arjantin’de kal, seni yıkarım, ütülerim, pişiririm, çocuklarını okula götürürüm vb..” diye yazdığı belirtildi. 
Bir başka taraftar ise bu kullanıcının yorumuna, “Enzo ayrılmadığı sürece yıkadığını, ürüteliğini her şeyi yaptığın söyleyen kişiye yardım ederim” diye ekledi. 

DAHA ÖNCE DE SPORTİNG TEKLİF YAPMIŞTI


Haberde ayrıca Enzo Perez’in River’den ayrılma teklifi için ise bu ilk değil ifadeleri yer aldı. Enzo Perez’in 2018 Dünya Kupasından sonra Sporting Lizbon’dan çok özel ve güçlü bir teklif aldığı yazıldı. Bu teklife ise o dönem kulübün ve taraftarların gösterdiği sevgi sonrasında ise reddettiği yazıldı. 

Uyarı: Bu haber 61saat.com tarafından yazılmıştır. Lütfen kaynak belirtmeden kullanmayınız!