61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor’un bir süredir uzun uğraşlar verdiği Enzo Perez, transferinden umulmadık bir sonuç çıktı. 
Bordo - Mavililerin cazip bir teklif sunduğu Enzo Perez, düşünmek için bugüne kadar süre istemişti.  Trabzonspor kurmaylarının transferi için ikna ettiği oyuncudan bugün ne yazık ki kötü haber geldi. 
Arjantin basınında Enzo Perez’in Trabzonspor’un sunduğu teklifi reddettiği kaydedildi. 
Enzo Perez’in Trabzonspor’un teklifini reddetmesinin nedeni olarak ise ailesinin baskısı ve River Plate Teknik Direktörü Gallardo ile yaptığı görüşmeden sonra gerçekleştiği ifade edildi. 
Enzo Perez’in eşi, Florencia’nın Türkiye’ye gelmek istemidği çocukları Enzo Santigao ve Maria Pia’nın da okul değiştirip arkadaşlarından ayrılmak istemediği kaydeydedildi. Enzo Perez’in de tek başına Türkiye’ye gelmek istemediği Arjantin basınında yazıldı. 

ARJANTİN KULÜBÜ NAZİRE YAPARCASINA… 
Öte yandan Enzo Perez’in bugün River Plate’nin idmanına çıkması sonrasında ise Arjantin Kulübünden bordo - mavilileri nazire yaparcasına bir hareket geldi. River Plate’nin sosyal medya hesabından Enzo Perez’in bugün katıldığı River Plate idmanından fotoğrafları paylaşıldı.