Trabzonspor, sahasında Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti.

Maç sonrası Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu.

Maçları 11 kişi bitiremeyen Trabzonspor ile ilgili görüşlerini aktaran Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay “Bugün biraz değişikti olaylar. Sosa için de diyemeyiz. Hugo’nun kartı görmemimiz gerekiyor. Bir şanssızlık. Önlemini konuşarak alıyoruz. Maça çıkarken söylediğim şey kesinlikle eksik kalmayındı maalesef gördü. İnşallah Kayseri maçını güzel bir şekilde bitirdiğimizde 15 günlük ara var. Değerlendireceğiz. Burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Trabzon’u gerçekten çok seviyorum. Buraya geldiğim zaman çok mutlu oluyorum. Rize de öyle. Trabzon camiasının bana göre çok büyük başarılara ihtiyacı var. Sezon başı gelseydim çok farklı olacaktı. Kendi kadromu kuracaktım. Şimdiye nasip oldu. En büyük şansım Antalyaspor’dayken Galatasaray ile oynamamdı. Galatasaray takımı gerçekten çok iyi bir takım. Mükemmel oyuncuları var. Şampiyonluğun en büyük adaylarından birtanesi" dedi.

DEVRE ARASI GÖNDERİLECEK İSİMLER

Bizim en büyük sıkıntımız kadronun çok fazla olması. Oynayan arkadaşlarımızın maalesef istediğimiz seviyede değiller. Bu fazlalıktan dolayı. Burak  geldiğinde 2 kişi oturacak. Orta sahada da aynı durum söz konusu. Biz burada adaleti dağıtacağız. Ta ki devreye kadar.  Tasarruflarımız olacak. 

BAŞKAN ARADI

Başkan bu hafta her günü beni aradı. Hem oyuncular hem de diğer açısından. Geldi bir toplantı yaptı oyuncularımızla. Taraftara gelince gerçekten muhteşem bir taraftar vardı. Buraya geldiğimizde deplasmana geldiğimizi hissediyorduk. Trabzon taraftarı bana göre çok iyi şeylere layıktır. Geçmişte büyük başarılar kazanmış ve açtır. Sıkıntılı bir dönemde geldik. Burada kriz olmasa bizim gelmeme şansımız yok.

BASINA AÇIYORUZ İDMANLARI

Taraftar bugün mükemmel bir şekilde desteğini gösterdi. Oyunculardan istediğim maça başlarken taraftarı kendinize çekin. Arzunuzu görmeniz gerekiyor. Bunu arkadaşlarım başardı. Biz tabiki taraftara kapımızı açacağız. Benden önce basına kapalıydı. Bende sorun yok her gün açık. Ben onlara saygı duyuyorum onlarda bana duyduğu zaman hiç bir sorun yok. 

Ligdeki hedefini açıklayam Çalımbay, "Biz kalan 7 maçı iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. 2 yarı Trabzonspor takımı bambaşka bir takım olacak bambaşka bir taktikle oynayacağız. Trabzonspor olarak kendi sahamızda oynadığımız maçları en iyi şekilde bitirmemiz gerekiyor."