Öncelikle futbol hayatım mükkemmel geçti. 20 yıl Beşiktaş’ta futbol oynadım. Milli takımda da yıllarca oynadım. Beşiktaş tarihinde de en çok oynayan ve en çok şampiyonluk gören futbolcu oldum. Çok gaddar bir futbolcu değildim. Toplasanız 2 veya 3 sarı kart görmüşümdür. Nereden geldiğimi çok iyi biliyorum. Futbola minnettarım ve asla ihanet etmem.”
 
‘Beşiktaş’ın yeri çok ayrı’
 
“Beşiktaş’tan eğer teklif gelirse reddetmek mümkün değil. Beşiktaş ve Milli Takım’da asla para konuşmam. Beşiktaş benim doğduğum yer. Kulübü benden kimse daha iyi bilemez. Beşiktaş dışında hiç bir takımın formasını giymedim. Yaşamadığım ve tatmadığım hiç bir şey yok. Şartlar uyarsa, görüşülür, konuşulur. Benim Beşiktaş olayım herkese göre farklı. Orada başladım ve orada bitirdim. Beynimin Beşiktaşlı olduğunu herkes iyi biliyor.
 
‘Sıkıntı çözmeyi bilirim’
 
“Anadolu’da çalıştığım takımlar var. Hep krizde olan takımlara gittim. Önce Göztepe’ye gittim ve asla maddi bir konuşma açmadım. Göztepe gördüğüm en büyük camialardan birisi, orada iyi günler geçirdim. Sonrasında maddi açıdan büyük sıkıntılar yaşandığı için ayrılmak zorunda kaldım. Sonra Denizli’ye gittim. Düşme potasındaydı ve ben onları 5. yaptım. Avrupa Ligi oynama başarısı gösterdim. İyi maçlar çıkartarak Avrupa’da da adımızdan söz ettirdik. Antalya, Rize, Sivas bunları hep üst yerlere çıkardık. En son Trabzonspor’u aldım ve takım 11. veya 12.’ciydi. Orada da transfer sıkıntısı vardı. Buna rağmen sezonu 5. sırada bitirdik.” 

Kaynak: Fanatik