61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor’un teknik direktör Rıza Çalımbay, Beşiktaş maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan basın toplantısında konuşan Çalımbay, Beşiktaş maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Çalımbay şu ifadelere yer verdi;

‘’Bizim maça nasıl kadro ile çıkacaklarını bilemiyoruz. Belli kişilere önemli alma şansımız yok. Takım oyunu oynamak zorundayız. Onun için yapmak istediklerimizi sahaya yansıtmalıyız. Ben hiç bir zaman defans yapan beraberliği düşünen oyun sistemimi hiç bir zaman olmadı. Taraftarımızın önünde iyi bir şekilde ayrılmak istiyoruz. Tek istediğimiz şey taraftarımızın desteği. İnşallah aynı şekilde devam eder. Maçın sonuna kadar bizi desteklerlerse çok iyi olur. Bu maç hem benim için hem de Şenol hoca için ikimizin bulunduğu konum itibariyle önemli maç. 

Ben Şenol hocayı çok severim. Milli takımda da beraber oynamaya şansımız oldu, çalışma şansımızda oldu. Onun için çok seviniyorum. Oradaki başarılarından dolayı. İnşallah daha çok başarılı olur. Ben Trabzon’da çalışmaktan da dolayı da mutluyum. Şenol hoca ile böyle bir maçta karşı karşıya gelmek güzel. Beşiktaş’ta en çok oynayan en çok şampiyonluk gören oyuncuydum. Aynısı Şenol hoca ile burada. Şenol hocanın memleketi burası. Benim de doğduğum büyüdüğüm futbolun hayatımın geçtiği Beşiktaş kulübü. Onun için güzel maç olacak.’’