61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor’un transfer yasağı ile ilgi ilgili Rıza Çalımbay’dan önemli açıklamalar geldi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında Rıza Çalımbay şu ifadelere yer verdi;

SEZON SONU DEVAM EDECEK Mİ?

Ben bir kere sözleşmeden korkmuyorum. Devre arası sözleşme yeniletebilirdim. Sezon bitsin, Trabzon camiası büyük camia. Burada başarının kesinlikle geleceğine yürekten inanıyorum. Benim öyle bir kaygım yok. Zaten konuşulurken 2 yıllık teklifle geldi. Kabul etmedim. Kabul etmemek kötü anlamda değil. Onlar beni görür ben onları görürüm. Sezon biter konuşuruz. Olursa olur olmazsa olmaz. Olursa seve seve çalışırım olmazsa veda eder ayrılırım. 

TRANSFER YASAĞI, TRABZONSPOR’A ZARAR VERİR Mİ?

Transfer yasağının olması Trabzon’a kendi düşüncem güç katar. Sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Ben Mersin’de zor durumdaydım. Orada çok iyiydik. Buradaki kadro ile iç içe olduk. Kimin ne olduğunu iyi biliyoruz. Şuanda alt yapıdan aldığımız arkadaşlarımız var. Kiralık olan bir sürü arkadaş var. Onlarla güzel olur. Böyle bir sıkıntıda Trabzon’un bunun altında kesinlikle kalkar. 

Bazı kulüplerde çok sıkıntılar yaşadılar. Çok iyi yerlere geldi. Beşiktaş kulübü çok sıkıntı yaşayarak aldı ve ondan sonra mükemmel yere geldi. Bunlar kulüpler için soluklanmadır. Trabzon camiası bir şey kaybetmez çok şeyler kazanır. 

Ben de kendime göre Trabzon için çok iyi rapor çıkarıyorum. Benim daha önce kendime göre görüşlerim var. Sadece kendi dönemim değil. Trabzon, transfer yasağı olsa bile çok iyi şekilde iyi bir duruma geleceğine yürekten inanıyorum.

Çalımbay'ın açıklamaların tamamı bu haberde