Rıza Hoca, Hayrettin Nacısalihoğlu, Özkan Sümer ve Ömer Sağıroğlu ile birlikte yaptığı özel görüşmede bir dakikaya bile sığmayan süre içinde gelecek sezon ile ilgili olarak ben yokum dedi…Ayrıca dört önemli konuda da tespit yaptığını söyleyerek, bu tespitlerin birini açıklamayacağını soru gelirse açıklayacağını söyledi.

Basın toplantısını takip eden gazetecilerden Rıza Hoca’nın söylemeyeceğim dediği tespitini söyleyecek soru gelmedi. Spor Müdürümüz Hasan Tuncel kritik bir soru ile Rıza Hoca’nın söylemeyeceğim dediği 4’üncü tespitine bir kapı aralamak istedi.

O soru şuydu..

“Ben yokum demenizde ki gerekçe, yönetimin yeni bir hoca ile anlaştığından mı emin olmanız mıydı…”

Rıza hoca bu soruya hayır dedi.

Oysa, evet demesi gerekiyordu.

Zira, yönetim Rıza hoca ile çalışmayacağını yığınla refeklesi ile hissettirmişti. O özel görüşmede yönetimin siz ne düşünüyorsunuz demesi sadece lafın gereğiydi. Ve son üç haftadır artık bu yönetim benle çalışmayacak kanaatine varan Rıza Hoca, Trabzonspor’u ben bıraktım diyerek, futbol piyasasında çalışacağı diğer takımlarla ilgili pazarlık gücünü eline almış oldu.

Peki şimdi sonu şu.

Yönetimin teknik adam planında kim var..?

En başta Şenol Güneş.

Kimilerine göre Güneş’in BJK ile sözleşmesi var, bu olay gerçekleşmez.

Ama taşları şöyle yerine koyalım.

Puzzlein taşlarını şöyle koyayım.

Hayrettin Hacısalihoğlu’nun As Başkanlığı kabul etmesinde yakın dostu kankası sırdaşı Şenol Güneş’in da dahli oldu. Hacısalihoğlu da Güneş’e ben gelirsem sen de gelirsin demiş midir…?

Sorunun cevabını siz verin..

Ha büyük aksilik oldu, Güneş gelmedi.

İlk seçenek yerlinin yerlisi.

Kim onlar?

Sadi Tekelioğlu, Giray Bulak

Bu seçenek tutmadı ya da kabul görmedi.

Yerli teknik adam

Samet Aybaba, Tolunay Kafkas, Sergen Yalçın.

Bu da olmadı.

Edirne’den öte.

Leekans’ın önereceği bir isim.

Trabzonspor’da da bir dönem teknik adamlık yapan,o teknik adamken Hayrettin Hacısalihoğlu’nun as başkan olduğunu da hatırlatalım.

Hala ikilinin arası çok iyi.

Ve Leekans’e bize teknik adam bul denilebilir.

Bu konuda da yabancı teknik adam tercihinde Leekens kilit noktada.

Gelelim Rıza Hoca’ya

Veda toplantısında Trabzonspor’dan çok kendi kariyeri ile ilgili tespitler yaptı. Trabzonspor’u teslim aldığında yerlerde sürünüyordu şimdi 5’inci diyerek topladığı puanlardan övgü ile bahsetti ve teknik adamlık karnesine iyi not düşürdüğünü söyleri.

Yani, Trabzonspor için artı değer yok, kendi teknik adamlık karnesi pek pek iyi…!