2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR 

Rizeli Yönetmen Yılmaz Okumuş’uş yazdığı, Trabzonlu ünlü sanatçı Seymen Aydın’ın Temel Sinem İren’in ise Fadime rolünü canlandırdığı Evli ve Zavalı simli oyun tek perdelik tiyatro oyunu KTÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelendi. 
Yoğun ilginin olduğu oyunu izleyenler arasında Trabzon siyasetinden, bürokrasisinden, sanat, spor ve iş dünyasından da çok sayıda davetli katıldı. 
Salonun neredeyse tamamının dolduğu oyun muhteşem esprileri ve anlamlı mesajları ile herkesi kahkahaya boğarken zaman zaman da düşündürdü. 
Taş devri ile başlayıp, günümüz ve 200 yıl sonrasının bölüm bölüm canlandırıldığı Evli ve Zavallı oyununda, insanları rehin alan sosyal medyanın ailelere verdiği zarar, geçmişten geleceğe bunun etkileri konu edildi. 

TRABZONSPOR VE 61 VURGUSU 
Oyun’un yazarının Rize olmasına rağmen Sümela’nın Şifresi gibi birçok filmden birçok Karadenizli Trabzonlu tiplemesi çıkardığından olsa gerek, bu oyunda da özellikle Trabzon, Trabzonspor ve 61 vurgusu yapıldı. 
Bir mağarada bordo diyen temelin sesinin mavi olarak yankılanması, 61 rakamının okey gibi her yerde kullanılabilecek kadar özel bir rakam olduğu, 2010-2011 Şampiyonu’nun Trabzonspor olduğu gibi birçok Trabzon’a has özel kurgulanmış sahne ve replik büyük alkış aldı. 

SEYMEN AYDIN TEŞEKKÜR ETTİ 
Yönetmen Yılmaz Okumuş oyunun sonunda ‘O kadar Trabzon oyunu ve filmi yazdık ki artık bizi Google sorduğunuzda Trabzon doğumlu yazıyor. İlginize teşekkür ederim. Kızım Hazal’da ekibimizde ona da özellikle teşekkür ederim. Güzel bir iş başardığımızı bu alkışlar ve katılım gösteriyor. Hepinize gönülden teşekkür ederim’ dedi. 
Trabzonlu oyuncu Seymen Aydın’da salonun dolu olmasından duyduğu memnuniyete teşekkür ederek ‘İyi ki varsınız, biz bu oyunda Trabzon’u 61’i, Trabzonspor’u yazdık oynadık. Ve İstanbul’un en seçkin sahnelerinde oynuyoruz. Bundan da gurur duyuyoruz. Hepinize teşekkür ederim,,