Rizespor başkanı Hasan Kartal A Spor'da katıldığı programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Program yorumcusu Erman Toroğlu'nun "Evden silahımı getirin bu hakemi vuracağım dediniz mi?" sorusunu cevaplandıran Kartal “Öyle bir şey demedim. Silahım olsaydı vururdum, Allah göstermesin adamın yanında silah olsa katil olur. bunlar insanı katil eder.“ dedi.

Açıklamalarını sürdüren Kartal "Geçmişe doğru yorumlarıma bakın birini kıracak üzecek yorumum var mı hiç yok. burada isyan ediyorsun artık. insanın da bir siniri vardır. onu aştıktan sonra hakim olamıyorsun. Çok düzgün bir seyircimiz var, başka bir vilayette olsa daha büyük şeyler olabilirdi. tepki göstermedik sayılır. Federasyon bilmiyor beceremiyor bu işi yapamıyor topluca istifa etmeleri lazım. Balık baştan kokar, bana göre başı bozuk. biz de kulüp yönetiyoruz. spor adamı değilim ama iyi bir başkan olduğuma inanıyorum böyle haksızlıkları gördükçe üzülüyorum. haddimi aştım ama kusura bakmayın." 

SÖZLERİM YANLIŞ ANLAŞILMASIN...

"Sinir içerisinde ne yapacağınız belli olmaz. İçeri zaten silahla giremiyorsunuz olmaz öyle bir şey..Bildiriye ıslak imza atmadım, söylendiğinde katılırım dedim. taze başkan olduğum için orayı öyle götürdüm, sözüm açık nettir. Federasyonda iyi bir yönetici olması lazım, adil olması lazım herkesi kucaklayıcı olması lazım. Silah konusu farklı yorumlanmasın.. Yanlış anlaşılma olmasın. Oraya silahla girilmiyor." dedi.