Çaykur Rizespor'dan teknik adam Mehmet Özdilek'in ayrılmasının ardından boşta kalan koltuğa yeni adaylar aranmaya devam ediyor. Çaykur Rizespor'da basın sözcüsü olan Ferah: ''Gerekli  görüşmelere başladık. Çaykur Rizespor'u bulunduğu ortamdan kurtaracağına  inandığımız bir ekiple yolumuza devam etmek için çaba sarf ediyoruz" dedi.  Detaylar haberimizde...

Ferah yaptığı açıklama, teknik direktör Mehmet  Özdilek'in karşılıklı olarak anlaşarak sözleşmesinin feshedilmesinin ardından  teknik direktör arayışlarına başladıklarını belirtti.
 
Camialarına katkı sağlayacağına, taraftar ve şehirle bütünleşeceğine  inandıkları hoca adaylarını belirlediklerini ifade eden Ferah, ''Gerekli  görüşmelere başladık. Çaykur Rizespor'u bulunduğu ortamdan kurtaracağına  inandığımız bir ekiple yolumuza devam etmek için çaba sarf ediyoruz" dedi.
 
Yönetim olarak değerlendirme aşamasında olduklarını ifade eden Ferah,  "Camia olarak her zaman istikrarı savunduk, ama bazen istediklerinizi sonuca  yansıtamazsınız. Hedefimiz istikrarı yakalayacak bir teknik kadro. Önümüzde  yeterli zaman var. Trabzonspor maçına kadar yeni teknik direktörümüzü belirlemiş  olacağız. Trabzonspor maçına yeni hocamızın çıkıp çıkmayacağını konuşmak ise  henüz erken" diye konuştu.

EN GÜÇLÜ ADAY KARAMAN
 
Yeşil-mavili ekipte teknik direktör adayları arasında en güçlü ismin  Hikmet Karaman olduğu öğrenildi. Arjantin'nden dönen Karaman'ın en kısa zamanda  transfer komitesi ile bir araya gelmesi bekleniyor.
 
Hikmet Karaman 1998-99 sezondan yeşil-mavili ekibi çalıştırmış  Karadeniz temsilcisi play-off finalinde Göztepe'ye kaybederek Süper Ligin  kapısından dönmüştü. Karaman, 2002-2003 sezonundan yeniden göreve gelmiş ve  Çaykur Rizespor'u Süper Lig'e taşımıştı. Süper Ligde 2003-2004 sezonunda 19 maç  takımın başında sahaya çıkan Karaman, başarısız sonuçların ardından görevinden  istifa etmişti.