Çaykur Rizespor'un genç yıldızı Oğulcan Çağlayan, Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. 

Ajansspor'da yayınlanan açıklamalarında, Türk futboluna dair çarpıcı değerlendirmelerde bulunan Oğulcan, Trabzonspor - Bursaspor maçı hakkında da flaş açıklamalar yaptı.

Son hafta küme düşmeleri ile ilgili konuşan Oğulcan, 

"Çaykur Rizespor ile son haftalarda verdiğimiz mücadeleyi ilk haftalarda verseydik ya da birlik-beraberliği sağlayabilseydik işler daha farklı olabilirdi. Son hafta Trabzonspor Bursaspor ile oynadı ve bu maç çok konuşuldu. Birçok söylenti oldu. Ben bunlara değinmek istemiyorum çünkü futbolda dün yok, bugün var. Nasıl Trabzonsporlular 3 Temmuz sürecinde şampiyonluğun hakları olduğunu söylüyor ve bunu değiştiremiyorlarsa biz de sabaha kadar konuşsak bile bir şey değiştiremeyeceğiz. Çalışmaya devam edip yarım kalan işimizi tamamlayacağız. Asansör takım olarak kalmayacağız"

Ancak Oğulcan'ın burada  karıştırdığı nokta ise Trabzonspor'un haklılığının UEFA ve CAS tarafından onaylanması... Ancak Ç. Rizespor'un, Trabzonspor'a ithamları ise sadece kendi hayal ürünlerinden ibaret kalırken bordo-mavililerin haklılığının tüm dünya tarafından kabul edilmesiyle karşılaştırması ise ilginç geldi...