61SAAT SPOR SERVİSİ

Süper Lig'de Yukatel Denizlispor'u konuk eden Trabzonspor, sahasında 1 - 0 öne geçmesine rağmen eski golcüsü Rodallega’nın gollerine engel olamayınca sahadan 2 - 1 mağlup ayrıldı. 

Maçın ardından konuşan Denizlispor oyuncusu Rodallega, “Maçtan önce de çok zorlu deplasmana gittiğimizi söyledim. Çok iyi futbolculara hele hele böyle taraftara sahip takıma karşı oynamak çok zor. İlk yarı istediğimiz gibi oynayamadık. İkinci yarı reaksiyon gösterebildik. Takım halinde bunu beraber başardık. Zor olacağını biliyorduk. Ama beraber oynarsak bir şeyleri başarabileceğimizi biliyorduk” dedi. 

Gollerden sonra sevinmemesine ise Rodallega, “Tabiki sevinmiyorum. Burada geçirdiğim zaman süresince sadece bana değil aileme de çok ç ok iyi davranıyorlar. Burada geçirdiğim zamanın hattına sevinmemem gerektiğini düşündüm. Trabzon’a teşekkür ederim. Bugün gol atmak nasip oldu. 

Denizlispor taraftarından sevinmediğim için özür dilemek istiyorum. ekmek yediğim yerde herkese saygı duyarım. Denizlispor’a saygımdan dolayı bunu söyleme gereği duyuyorum. Şu anda çok büyük galibiyet aldık. Bunun için mutlu olmamız gerekiyor. Şimdi bunun üzerine koyarak gitmemiz lazım” dedi.