61SAAT SPOR SERVİSİ

Haftaya sözleşmesi bitecek olan Rodellaga, Trabzonspor’un 1 yıllık teklifini değerlendirirken golcü oyuncu Paraguay medyasında gündem oldu.

Trabzonspor'un Rizespor ile karşılaştığı maçta gol atan Rodallega için Paraguay basını kesin ayrılacağını gündeme getirdi.

Paraguay Birinci Lig ekiplerinden Olimpia ile görüşme halinde olduğu yazılan Rodallega için 31 Mayıs 2019 tarihinde sözleşmesinin biteceğini ve Olimpia ile anlaştığını duyuracağı ifade edildi.

Öte yandan Rodallega, Paraguay'da bir radyoda katıldığı programda Olimpia'ya transfer olması halinde hangi pozisyonda yer alacağı sorusuna Rodallega, "Saldırganım ve Roque chiquitio gibiyim (Gülüyor). Hücumda olmayı ve gole yakın olmayı seviyorum" açıklaması yaptı.

BAŞKAN AĞAOĞLU, 'RODALLEGA'YA EN YÜKSEK TEKLİFİ YAPTIK'

Rizespor galibiyetinin ardından ise Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Rodallega görüşmeleriyle ilgili, ''Rodallega alakalı olarak biz Rodallega’dan cevap bekliyoruz. Onu açıklamak doğru olmaz. Kulübün ileri dönük finansal politika doğrultusunda kendisine vereceğimiz en yüksek ücreti teklif ettik. bizim düşüncemiz inşallah Rodallega bu teklifi kabul eder devam eder. Biz takımı bozma niyetinde değiliz. Takviyelerle yolumuza devam edeceğiz” dedi.