UEFA Süper Kupa maçında Real Madrid, Cristiano Ronaldo'nun attığı 2 golle Sevilla'yı 2-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

Galler'in Cardiff şehri, Cardiff Stadyumu'nda Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla, UEFA Süper Kupa için karşı karşıya geldi.  Real Madrid, Sevilla maçına yeni transferleri Kroos ve James Rodriguez'in de bulunduğu 11'le başladı. Maçın ilk yarısında Madrid, rakibi karşısında üstün bir oyun sergiledi. Dakikalar 30'u gösterdiğinde Gareth Bale'in sağ kanattan ceza sahasına gönderdiği ortaya Cristiano Ronaldo, savunmadan önce topa kafasını uzatarak takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Los Galacticos devreyi 1-0'lık üstünlükle tamamladı.

Ronaldo yine sahnede

Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Real Madrid, ikinci yarıya da etkili başladı. 49. dakikada Benzema, ceza sahasına bindirme yapan Cristiano Ronaldo'ya pasını attı. Portekizli yıldız, topu önüne düzelttikten sonra uzak köşeye sert şut çıkardı kaleci Beto'nun müdahalesi yetersiz kaldı ve Madrid, durumu 2-0'a getirdi. Karşılaşmanın geriye kalan bölümlerinde Sevilla rakip kaleye daha etkili ataklar gerçekleştirse de skoru değiştiren golü bulamadı ve Real Madrid, maçı 2-0 kazanarak Süper Kupa'yı müzesine götürdü.