61SAAT SPOR SERVİSİ - ÇAĞRI AKTAŞ

Transferde Trabzonspor'un bir numaralı hedefi haline gelen 19 yaşındaki futbolcu Halil İbrahim Dervişoğlu için bordo mavililer tüm şartları zorluyor.

Trabzonspor Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp ve Trabzonspor Scout Şefi Caner Çuvalcıoğlu'nun bugün Halil İbrahim Dervişoğlu transferini noktalamak için gittiği Hollanda'dan haberler gelmeye başladı.

TRABZONSPOR TEKLİFİNİ YAPTI!

61saat.com'un edindiği bilgilere göre Trabzonspor ilk etapta genç oyuncu için 800.000 euro + sonraki satıştan %25 pay teklif etti ve çıkabilecekleri en yüksek rakamın bu olduğunu belirtti.

Trabzonspor'un teklifini yine az bulan Sparta Rotterdam yöneticileri Halil Dervişoğlu için bordo mavili yönetimden 2 milyon euro seviyelerinde bir bedel talep edince görüşmeler yine tıkandı.

Trabzonspor yöneticileri, Sparta Rotterdam kurmaylarına Halil İbrahim Dervişoğlu için daha önce 600 bin euro teklif ettiklerini ve Halil'in Trabzonspor'da oynama isteğinden dolayı zaten teklifi yükselttiklerini iletti.

OYUNCU TRABZONSPOR'U İSTİYOR!

Bordo mavili yöneticilerin ilerleyen günlerde farklı bir teklifle Sparta Rotterdam'ın kapısını çalması beklenirken oyuncunun Trabzonspor’u tercih etmesi en büyük koz olarak elinde bulunduruyor.

Oyuncu ile anlaşan Bordo Mavililer Sparta Rotterdam’dan kolaylık bekliyor.

Konu ile ilgili Halil cephesinin Sparta Rotterdam ile görüşme yapacağı ve kulübünden kolaylık isteyeceği gelen bilgiler arasında..