Osmanlısporlu golcü futbolcu Raul  Rusescu, takım olarak büyük takımlara karşı iyi bir performans gösterdiklerini ve  Trabzonspor maçı için bir endişesi bulunmadığını söyledi.
 
Takıma geldikten sonra uzun bir süre beklediğini ve takıma girdiğini  anlatan Rumen oyuncu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzonspor  karşılaşmasının kendileri açısından önemli olduğunu ifade etti.
 
Rusescu, Osmanlıspor'un kaliteli bir ekip olduğunu belirterek, "Biz  takım olarak özellikle büyük takımlara karşı süreklilik gösterdik. Trabzonspor  maçından en ufak endişem yok. Çünkü iyi seviyede olduğumuzu düşünüyorum. Herkese  bunu ispatlamak istiyoruz" diye konuştu.
 
Trabzon maçından puanla ayrılacaklarına inandığını anlatan Rusescu,  "Hem kendimizi, hem de taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz" dedi.
 
"Trabzonspor'un yaşadıkları bizi etkilemez"
 
Ligde son 8 haftada 5 gole ulaşan golcü oyuncu, Galatasaray maçında  Trabzonspor'un yaşadıklarının kendilerini etkilemeyeceğini savundu.
 
Rusescu, hakemlerin de hata yapabileceğine dikkati çekerek, şöyle  konuştu: "Maç öncesi konsantrasyonumuz en üst seviyede. Bundan dolayı  hakemlerle ilgili bir endişem yok. Takımıma inanıyorum. Trabzonspor'un  yaşadıkları bizi etkilemez."
 
"Türkiye ligi sürekli gelişiyor"
 
Raul Rusescu, Spor Toto Süper Lig'in seviye atladığını anlatarak,  "Türkiye ligi sürekli gelişiyor. Özellikle bu sene önemli isimler, önemli  futbolcular Türkiye'ye geldi. Futbol da sürekli bir gelişim içinde. Türkiye için  çok umutluyum. Çünkü burası büyük oyuncuların tercihi olabiliyor"  değerlendirmesini yaptı.
 
Geçtiğimiz sezon İspanya'nın Sevilla takımında forma giyen Rusescu,  Osmanlıspor'un hedeflerini karşıladığı için başkente geldiğini söyledi.
 
Rumen futbolcu, Sevilla ile sözleşmesi bittikten 3 gün sonra  Osmanlıspor ile anlaştığını dile getirerek, "Kariyerime zevk alabileceğim bir  yerde devam etme isteğim vardı. Ben milli takımı hedefleyen bir oyuncuyum. Bu  hedeflerim doğrultusunda bir takım seçmem gerekti. Bu sebeple Osmanlıspor'dayım"  şeklinde görüş belirtti.
 
Takımı için iyi şeyler yapması gerektiğini ifade eden Rusescu, "Sıkı  bir şekilde çalışarak, faydalı olmak istiyorum. Milli takım hocamız da bunu  değerlendirecektir. Çünkü son kararı o verecek" değerlendirmesini yaptı.
 
Rusescu, Osmanlıspor'da uyum yakaladıklarına değinerek, "Webo ile  forvet hattında rekabet içindeyiz ama beni negatif etkilediğini söyleyemem.  Önemli isimlerden kurulu bir takımız. Bu bizim karakterimiz" ifadelerini  kullandı.