2011-2012 sezonu Spor Toto Süper Lig'indeki kulüplerin tüm Oyuncu ve antrenörlerinin isimlerinin Türkçe web sayfalarında kullanılma sıklığına göre hazırlanan araştırmaya göre şöyle bir "rüya takımı" ortaya çıkıyor:

İlk 11: Burak Yılmaz, Emre Belözoğlu, Alex de Souza, Milan Baros, Gökhan Gönül, Sercan Yıldırım, Volkan Demirel, Semih Şentürk, Fatih Tekke, Felipe Melo, Fabio Bilica.

Yedek Kulübesi: İbrahim Toraman, Volkan Şen, Ricardo Quaresma, Selçuk İnan, Alanzinho, Selçuk Şahin, Engin Baytar, Orhan Şam, Sezer Öztürk.

Bu listeye göre ilk on birde en çok Oyuncusu olan takım 6 Oyuncuyla Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe'yi 3 Oyuncuyla Galatasaray izlerken Trabzon Burak Yılmaz'la Orduspor ise Fatih Tekke ilk on birde yerini aldı. Beşiktaş'ın ilk on birde Oyuncusu olmaması dikkati çekti.

Dört büyüklerin yıldızları Emre Belözoğlu, Milan Baros, İbrahim Toraman ve Burak Yılmaz

Yandex'in araştırmasına göre Türkçe web sayfalarında Oyuncuların isimleri en sık geçen ilk on futbol kulübü sırasıyla Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Orduspor, Samsunspor, Bursaspor, Kardemir Karabükspor, Mersin İdman Yurdu ve Gaziantepspor oldu.

Dört büyüklerde en çok ismi geçen üçer Oyuncu da şöyle sıralandı:

Fenerbahçe: Emre Belözoğlu, Alex de Souza, Gökhan Gönül
Galatasaray: Milan Baros, Sercan Yıldırım, Felipe Melo
Beşiktaş: İbrahim Toraman, Ricardo Quaresma, Ersan Gülüm
Trabzonspor: Burak Yılmaz, Volkan Şen, Alanzinho

Türkçe Web sayfalarında en çok konuşulan teknik direktör Fatih Terim oldu. Fatih Terim'i sırasıyla Aykut Kocaman, Şenol Güneş, Ertuğrul Sağlam, Mehmet Özdilek, Carlos Carvalhal, Rıza Çalımbay, Bülent Korkmaz, Ersun Yanal ve Ümit Özat izledi.