61SAAT SPOR SERVİSİ

Tekelioğlu şu ifadelere yer verdi;

BİZ KAZANIRIZ

Şimdi tabi gündüz maçı beraber bitmesi grubunu şekillendirdi. Biz bana göre önemli ir rakiple oynuyoruz Önemli bir şehrin takımı bizim için zor geçeceğini düşündüğümüz bir maç. Onlarda iddialı ikincilikte olsa. Adanaspor Banka Asya’nın önemli takımı. İyi oyuncuları var. Çok güzel geçmeye müsait bir maç. İyi bir futbolla biz kazanırız. 

N’DOYE GİTTİ, DENİZ KENDİNİ GÖSTERSİN

Deniz Yılmaz ile ilgili, ‘Bir gün fazla izin vermiştik. Fazla bir izin kullanmadı zaten. Düğünde öyle aile arasında yapılan bir düğündü. Zaten güçlü kuvvetli bir oyuncu. Böyle müsabakalar bu tür oyuncuların öne çıkmasını sağlıyor. Kendisine bir şans gibi oldu: N’Doye gittikten sonra Cardozo’da sakat. Oda şansı değerlendirsin”. 

BİRİNCİLİK İÇİN ONUR KIVRAK

Onur Kıvrak ile ilgili olarak ise, “Daha fazla maç oynamasını istiyoruz. Tabi Uğurcan’a da şans gelecek. Belki bir iki maçta da şans ereceğiz. Kaleci oynayarak form tutar. Onur zaten iyi bir kaleci bu tür müsabakalarda ona katkı sağlamak adına ve birinci bitirmek istiyoruz. Birinci olduğunuz zaman tek maç oynayacaız kendi sahanızda oynayacaksınız”