Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, 1-0 kazandıkları Gençlerbirliği maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, "3 puanlık değil 33 puanlık bir maç oldu" ifadesini kullandı.

Sadi Tekelioğlu, daha önceki dönemde göreve ağlayarak veda ettiği odaya bu kez gülerek geldiğini belirterek, kendisine her konuda destek olan gazetecilere teşekkür etti. Karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını vurgulayan Tekelioğlu, "Maçı kazanmamız lazımdı. Sadece 3 puan olarak değerlendirilecek bir maç değildi. Ayağa kalkma, adım atma adına önemli bir müsabakaydı. Son dakikada gelen galibiyetle camia nefes aldı. Galibiyetin bozulan moraller açısından da iyi oldu. Trabzonspor, büyük bir kulüp. Gençlerbirliği maçında 'yendik kahraman olduk' diye ifadeler olmaz. Yönetimin tamamına yakını ceza almıştı. Seyircisiz maç oynandı. Hoca değişimi oldu, ayrılan futbolcular oldu. Bunları eklerseniz 3 puanlık değil 33 puanlık bir maç oldu bizim için" dedi. 8 gün önce göreve geldiğini belirten Sadi Tekelioğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bir takımı 8 günde elime kalem kağıt alıp baştan aşağı değişmem yenilemem mümkün değil. Verilere, geçen haftaki müsabakaya, idman temposuna, milli takım kamplarından dönen oyuncuların durumuna baktım. Medjani'nin takımdan ayrılma sıkıntısı vardı, bizden izin istedi. Yusuf, hastalandı. Böyle olaylarla müsabakaya geldik. Trabzonspor'un uzun süredir takip ettiğim bir olayı vardı. Giren oyuncular katkı yapmıyordu, ilk kez böyle bir olay gerçekleşti. Bu hocayla değil, niyetle alakalı. Bu çocuklar o niyetteyse biz iyi yoldayız, takım olma yolunda önemli bir adım."