Tekelioğlu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde AA Trabzonspor Muhabiri Selçuk Kılıç'ın aracılığıyla haber, yaşam ve spor kategorilerinde oylamaya sunulan, AA fotomuhabirlerinin Türkiye ve dünya gündemini etkileyen fotoğraflarını tek tek inceledikten sonra 3 fotoğrafı beğendi.
Tekelioğlu, oylamada, haber kategorisinde Özge Elif Kızıl'ın "Yunanistan'daki sığınmacılar", yaşam kategorisinde Ayhan Mehmet'in "Yunanistan'daki sığınmacıların bekleyişi", spor kategorisinde ise Emrah Yorulmaz'ın "Çadır Kampta Futbol" adlı fotoğrafına oy verdi.

Öte yandan Sadi Tekelioğlu, en çok beğendiği fotoğrafın 'Çadır Kampta Futbol' adlı fotoğraf olduğu öğrenildi. Öte yandan fotoğrafın hikayesi Tekelioğlu'nu duygulandırdığı öğrenildi.

Fotoğrafon hikayesi ise şöyle;

Irak’ta terör örgütü DAEŞ’in ele geçirdiği bölgelerden kaçarak aileleriyle birlikte Erbil kentinin Ankawa kasabasındaki Herşem Çadır Kampı’nda sığınan çocuklar, soğuklar ve aşırı yağışların sonucu oluşan çamur nedeniyle sıkıntı yaşıyor. Çamur ve soğuk havaya adlırmayan bazı çocuklar top oynayarak eğlenmeye çalışıyor.