61SAAT SPOR SERVİSİ - ÇAĞRI AKTAŞ

Trabzonspor'dan ayrıldığını sosyal medya hesabından duyuran Yusuf Yazıcı'nın son görüşmeler için Fransa'ya gitmesi bekleniyor.

Yusuf Yazıcı'nın transfer süreciyle ilgili 61Saat'in sorularını yanıtlayan Sadi Tekelioğlu, sürecin yönetim tarafından yanlış yönetildiğini vurguladı.

Trabzonspor'un Yusuf transferinde süreci yanlış yönettiğini belirten Sadi Tekelioğlu, '' Yusuf Yazıcı'nın transfer sürecinin yönetim tarafından yanlış yönetildiğini düşünüyorum. 3 aydır Yusuf'un transferi sürekli gündemde yer aldı, sürekli gitti veya gidiyor konusu gündemi meşgul etti. Yusuf eğer bu yıl Trabzonspor'da kalsaydı ve kötü oynasaydı tepkilerin hedefinde olacaktı.. '' ifadelerine yer verdi.

LİLLE, YUSUF İÇİN DOĞRU TERCİH Mİ?

Yusuf Yazıcı'nın bugünlere gelmesinde önemli rol oynayan Sadi Tekelioğlu, Fransız ekibi Lille'nin Yusuf Yazıcı için doğru bir tercih olduğunu belirtti ve '' Yusuf Yazıcı sürekli oynayabileceği bir takıma transfer oldu. Trabzonspor'dan ayrılırken kulübe çok ciddi bir para kazandırdı. Trabzonspor tarihinin en yüksek bonservis bedeliyle giden futbolcusu oldu. Trabzonspor'a hem saha içinde hem de saha dışında katkı sağladı. '' dedi.

YUSUF'UN YERİ DOLAR MI?

Trabzonspor'un en güçlü oyuncularından birini kaybettiğini vurgulayan Sadi Tekelioğlu, '' Trabzonspor en önemli oyuncularından birini kaybetti. Altyapıda görevli olan arkadaşlarımızın çalışmalarıyla Yusuf'un yerinin dolacağını düşünüyorum ama bu süreç zaman alacaktır.. '' dedi.

KENDİSİNİ TEBRİK ETTİ!

Yusuf Yazıcı'nın transferi sonrası kendisiyle görüştüğünü belirten Sadi Tekelioğlu, '' Yusuf'un transferi sonrası ona hayırlı olsun dileklerimi ilettim..'' ifadelerini kullandı.