"Trabzonspor daha üst noktalara tırmanacaktır..."
Trabzonspor’un sorunu savunmada Hücumda herhangi bir sıkıntısı yok ama savunmada problemler var. Rıza Hoca da bunu şu ana kadar çözebilmiş değil. İlerleyen haftalarda çözüm üretebileceğini düşünüyorum. Trabzonspor daha üst noktalara tırmanacaktır.

"Sosa ile ikinci yarı devam edilmeyecek..."
Sosa’nın takıma katkı sağlayabileceğini düşünmüyorum. Yusuf varken Sosa’ya hiçbir zaman ihtiyaç olmaz. Bana göre Yusuf, eski Fenerbahçeli Alex’ten sonra o bölgedeki en önemli isimlerden biri. Yani Yusuf varken Sosa’nın oynatılması yanlış olur. Ersun Hocanın da Yusuf oradayken oraya transfer yapması yanlıştı. O bölgeye oyuncu yığılmış oldu. Sadece Sosa değil, Olcay Şahan da orası için yeterli değil. Bence Sosa ile ikinci yarıda devam edilmeyecek. Kulübe yakın kaynaklardan aldığım bilgilere göre de bu şekilde olacak.

"Devre arasında takviyeler yapılırsa..."
Şampiyonluk için yeniden kadro kurmak gerekebilir. Ancak şu an için idare ediliyor bana göre. Sağ bek sol bek iyi. Kucka, Castillo, Onazi iyi isimler. Devre arasında gerekli takviyeler yapılırsa Şampiyon olunmasa da daha iyi bir Trabzonspor izleyebiliriz.

"Bu bozuk düzen Yusuf Yazıcı'yı da yutabilir..."
Yusuf Yazıcı’nın bence Avrupa’ya gitmesi gerekiyor. Bu bozuk düzen, Yusuf Yazıcı’yı da yutabilir. Gidip oralarda kendini geliştirmeli. Artık Avrupa’da 19-20 yaşlarındaki futbolculara olgun gözüyle bakıyorlar. Yusuf da bu yaşlarda giderse Avrupa’da önemli bir oyuncu olabilir. Ülkemizde bu tarz futbolculara acaba bozulacak mı, ne zaman bozulacak gözüyle bakıyoruz. Bence Yusuf’un da bu yüzden gidip kendini geliştirmesi gerekiyor. Bence gideceği takım Monaco değil de daha üst düzey takımlar olacaktır. (Ajansspor)