61SAAT SPOR SERVİSİ - Kayseri Kadir Has Stadı'ndaki mücadeleye gitmek üzere kaldıkları Hilton Oteli'nden çıkan sarı-lacivertli takım, bir grup tarafından taşlı saldırıya maruz kaldı. Fenerbahçe takım otobüsüne saldırı yapan grubun Trabzonspor taraftarları olduğu iddia edildi.

Saldırı sonrasında bir kişinin de Fenerbahçe takım otobüsüne sprey boya ile Trabzonspor'un kısaltması olan "TS" yazısını yazdığı görüldü. Ancak yazının Trabzonspor taraftarları tarafından yazıldığı resmi olarak açıklanmadı.

Milliyet Gazetesi ise Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in ağızından gerçekleri yansıtmayan bir açıklama alarak şu haberi yaptı:

"TRABZON’UN başkanı Sadri Şener, maç sonrası önemli açıklamalar yaptı. F.Bahçe’nin Kayseri’de Kayserispor’la oynadığı maç öncesinde sarı-lacivertlilerin takım otobüsünün taşlanması sonrası bu olayı yapanların Trabzonsporlu olduğu yönündeki iddiaları başkan Sadri Şener, adeta doğruladı. ŞENER “F.Bahçe otobüsüne boyayla ‘TS (Trabzon)’ yazılmasına ne diyorsunuz” sorusuna, “Tabii ki TS yazacaklardı, KS (Kayseri) yazacak halleri yok ya” diye cevap verdi."