Son olarak Bulgar forvet Berbatov'un Bordo-Mavililere yakın olduğu iddia edilmişti. Başkan Sadri Şener dedikoduları işte bu sözlerle yalanladı.

33 golle sezonu bitirerek gol kralı olan Burak Yılmaz'ı ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Trabzonspor bu mevkiiye yıldız bir golcü almak için çalışmalara hız vermiş durumda. Bordo- Mavililer'de forvete ‘meşhur' bir oyuncu alacaklarını söyleyen Sadri Şener'in İngiltere'de bazı futbolcularla görüşmeler içinde olduğu biliniyordu.

Hatta Trabzonspor'un gündemine Manchester United ile bu sezon yollarını ayrılan 31 yaşındaki Dimitar Berbatov'un geldiği iddia edilmişti.

Bugün'ün haberine göre; Trabzonspor'un Başkanı Sadri Şener, tecrübeli golcünün gündemlerinde olup olmadığı konusuna her zamanki gibi yine esprili bir dille açıklık getirdi. Şener, "Berbatov'u tanımıyorum. Böyle bir futbolcuyla ilgilenmiyoruz. Berbatov, Trabzonspor'un transfer listesinde yer almıyor" ifadelerini kullandı.

Yerli aday Batuhan Karadeniz

Bu arada Trabzonspor'un forvet adayları arasında Eskişehirpor'u yollarını ayrılan genç oyuncu Batuhan Karadeniz'in ön plana çıktığı gelen haberler arasında... Batuhan Karadeniz'in, Trabzonspor tarafından önerilen maç başı ağırlıklı sözleşmeyi kabul ederse büyük bir ihtimalle Bordo-Mavili formayı giymesi bekleniyor.