Eski Başkanı Sadri Şener, karadenizinsesi.com’a özel açıklamalarda bulundu. Trabzonspor’un bu sezonki performansını çok beğenmediğini söyleyen Sadri Şener, “Trabzonspor bu sene çok iyi değildi. Trabzonspor en azından Avrupa’ya giden bir kulüp olmalıydı” dedi.

MEMURLAR GÖREVDEN ALINMALI
Trabzonspor’un geçtiğimiz günlerde şampiyonluk kupalarına gelen hacizi de değerlendiren Eski Başkan Sadri Şener, “Trabzonspor’un namusuna tecavüz gibi bir şey oldu. Onu yapan Avukat, aslında onu gerçekleştiren icra memurunu siyasiler görevden almalılar. Almadıysa benim söyleyecek bir şeyim yok. Görevden almazlarsa, Yarın öbürgün böyle bir şey olduğunda geldiğinde icra memuru derki “kulübe haber vermezsek başımıza iş açılır”.

HACIOSMANOĞLU DÖNEMİ KULÜBÜN EN KÖTÜ DÖNEMİYDİ
Mevcut Başkan Muharrem Usta dönemini de değerlendiren Şener, “Bizim dönemimizde verilmeyen bir şampiyonluk kupamız. Türkiye Kupası’nı aldık. Süper Kupa’yı aldık. Sonraki Hacıosmanoğlu döneminde ise Trabzonspor tarihinin en kötü dönemini geçirdi. Hacıosmanoğlu döneminin diğer başkanlarla kıyaslanması bile abes. Kulüp tarihinin en kötü dönemlerini yaşadı. Muharrem Usta dönemini ise dışarıdan takip ediyoruz. Bir şeyler yapmaya çalışıyor. İleri de daha da iyi olacaktır. Seneye iyi bir takım olacağını düşünüyorum. Bildiğim kadarı ile Aralık’ta bir kongre olmayacak. Başkan ve yönetimi Aralık’a kadar bu şekilde devam edecektir. Sonrasında ise yeni bir yönetim yapar mı? yapmaz mı? onlar karar verecektir” dedi.

BUNLARLA ŞAMPİYONLUĞA OYNANMAZ
Trabzonspor’un önümüzdeki sezon nasıl bir transfer politikası izlemesi gerektiği konusunda da değerlendirmede bulunan Sadri Şener, “Trabzonspor’da N’Doye’yi bende almaya çalışmıştım. Benim zamanımda N’Doye idi, şimdi ise Damdoy oldu. Ayrıca bir de Rodallega var. Bunlar Trabzonspor’un santraforları olamazlar. Yani bizim santraforlar olur ama şampiyonluğa oynayacak bir Trabzonspor’un daha iyi santraforlara ihtiyacı var. ayrıca ben savunma bloğunu da beğenmiyorum” dedi. Onur’un aldığı yıllık ücretinde biraz daha kulübün menfaatini düşünmesini gerektiğini de söyleyen Şener, “Onur’un Trabzonspor’a çok emeği var ama Trabzonspor’un da Onur’da çok emeği var” dedi.

(karadenizinsesi)