61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın dün oynanan Akhisarspor galibiyeti sonrası bir çok televizyonlara açıklamalarda bulundu.

Usta konuştuğu televizyon programlarında ‘Yönetim kurulumuz olarak Euro cinsinden borçlarımızı ödemeye karar aldık. Tüm eski başkanları davet ediyorum’ sözleri üzerine 2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor’un eski başkanlarından Sadri Şener’den ilginç yorum geldi.

Muharrem Usta’nın borcu kapatalım sözü üzerine Sadri Şener, ‘’O zaman ben hibe ettiğim paraları almam lazım. Borç kapandıktan sonra bende hibe ettiklerimi almam lazım. Ama bu tabi ayıp olur. Bizim dönemde yağılan borç ile bir Türkiye Kupası, bir Süper Kupa, bir Süper Lig kupası alındı. Çok borcumuz vardı ama sezon şampiyon olduk. Kupaları da mı geri vereceğiz o zaman. Biz bu paralarla kupa aldık. Bu kadar masrafı onun için yaptık. Ama şöyle olabilir. Avrupa’da başarı yakalayamayan, ligde kup alamayan başkanlardan bu alınabilir. Birincisi kendisi, ikincisi İbrahim Hacıosmanoğlu ve bundan geri doğru bakın. Saçma sapan birşey bu yani’’