61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Trabzonspor’da Muharrem Usta’nın bugünki açıklamaları gündeme damgasını vurmaya devam ediyor.

Konu ile ilgili görüştüğümüz Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener, Muharrem Usta’nın açıklamalarına tepki gösterdi.

"MERCEDES İLE MURAT 131 KARŞILAŞTIRILIR MI"

Basın toplantısında soru almamasının yanlışlığına dikkat çeken Şener “Basın toplantısı değil yaptığı, yazarsın bir kağıda verirsin niye soru almamış anlayamadım. Birinci yanlış şu İbrahim Hacıosmanoğlu ve benim dönemimi karşılaştırması çok garip. Benim şampiyonluğum, Türkiye Kupam, Süper Kupam ve Şampiyonalar Ligi maçlarım, bir sürü başarılarım var. UEFA’dan 30 milyon Euro para gelmiş. İkisinin de borçlanma ve başarısızlık oranları çok yüksek. Bunun neyini karşılaştırıyor.. Merak ediyorum emek ve alın teri ile aldığımız kupaların bulunduğu müzeye sahip çıkabiliyorlar mı. Herşey ortada Benimle aynı kategoride olamazlar. 
Kulübe kaç milyon para girdi, ne kadar aldılar kendileri de bilmiyor. Anlattıkları birbirine uymuyor. Mercedes ile BMW karşılaştırılır. Murat 131 ile karşılaştırılamaz” dedi.

"100 BİN TL NEDİR ALLAH AŞKINA"

Muharrem Usta’nın kulüp adına tescillenen 100 Bin Dolarlık kredi kartı ile ilgili iddialara da cevap veren Şener “Bir kere bahsedilen kart limiti 100 bin TL.  Trabzonspor Kulübü için çalışan görevliler, menajerler, yöneticiler, oyuncu araştırma ekibi o kart ile seyahate gidip kulüp için çalışır. Gayet doğal, medeni dünyada kullanılan bir durum. Olmaması ayıp. Ben bu kulübe milyonlar hibe ettim 100 bin TL ne Allah aşkına. “

"CUMHURBAŞKANI GELECEK DİYE YAPTI"

Toplantıyı da eleştiren Şener “Niye bugün yaptı toplantıyı. Cevabı çok basit yarın Cumhurbaşkanı Trabzon’a gelecek. Bana çamur yapışmaz. Oradaki gazetecilere de yazık. Soru soramadan sadece bakarak gittiniz. Medya birinin orada müdehale etmesi gerekiyordu” dedi.