Onursal Başkan M.Ali Yılmaz’ın tespitlerinin bir çoğu doğru olsa bile o tespitleri seslendirme kamuoyuna açıklama ve zamanlaması yanlış. Hatalı. Biri Yılmaz’a bunu söylemesi gerekiyor. Bunu yapacak olan da Yılmaz’ın Trabzon’daki medya kuruluşunun yetkilileridir. Ama maalesef onlarda yangına körükle gidiyor.

Onursal Başkanın bir radyo programında söylediği sözlere yönetimin resmi internet sitesinde ağır dille cevap vermesi de hata. Her iki tarafın hatasını şimdi Trabzonspor çekecek öyle görülüyor…

DOĞRULARI YANLIŞ ZAMANDA SÖYLEDİ

Trabzonspor onursal Başkanı M.Ali Yılmaz’ın radyo programındaki tespitlerinin bir çoğu doğru olabilir. Ama yanlış zamanda söylenmiştir. Bir Fenerbahçe maçı öncesi böyle bir tespitti bulunmak hatalıdır. Hataya hata ile Onursal Başkanın yayın organları adeta ateşe körükle gitmektedirler.Buna onursal başkan müsaade etmemelidir. Ediyorsa o da hata içindedir..

Onursal Başkanın onursallık unvanının tartışılması, adının tesislerden silinmesi gibi çirkin ve ağır camiaya yakışmayan oluşumlar içinde olunması Trabzonspor’a zarar verir.


61saat.com olarak diyoruz ki..

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener her şeye rağmen özellikle şike sürecinde bütün yalnız bırakılmışlığına rağmen başarılı bir süreci tamamlamıştır.

Kimse Şener bizden yardım istedi ki mi etmedik demesine gerek yok. Hele Onursal Başkanın hiç böyle bir laf söylemesi hakkı değil.

ONURSAL BAŞKAN DAVET BEKLEMEZ


Kim onursal başkana şike sürecinde Trabzonspor’a yardım edeyim diyecekti de etme diyecekti. Bir sürü davet aldı bu konuda hiç birine icabet etmedi. Onursal Başkan da kendini bir özeleştiriden geçirmeli. Bunu yapmalı. Camia ondan bunu bekliyor.

Sadri Şener, şu süreçte eksiklerine rağmen başarılı bir başkandır. Camia ve taban desteği vardır.

Ateşe benzinle körükle gidenler bu kavgadan nemalanmak için kolları sıvamış. Kimsenin derdi Trabzonspor değil. Taraftar grupları bölündü.

Bunun müsebbipleri Şener’in bilgisi dahilinde olmadığına inandığımız Trabzon’daki yönetimin bir bölüm üyeleridir.

Onursal Başkana destek veren taraftarların da kendi özgür iradesi ile bir araya geldiğine inanmıyoruz. Bu kavgadan nemalananların derdi Trabzonspor değildir..

UYARIYORUZ İŞ OF TONYA KAVGASINA DÖNEBİLİR

Onursal Başkanın yayın organlarının da derdiği Trabzonspor değil.

Onursal Başkana yüklenenlerin de derdi Trabzonspor değil.

Kavgadan bize de maddi ve manevi pay düşer mi diyenlerin körüklemesi ile iş büyüyor.

Korkuyoruz ve uyarıyoruz

İş ilçeler bazında bölünmüşlüğü doğru gidecek.

Birileri Of’u harekete geçirecek. Onursal Başkana sahip çıkıyoruz diye koca bir ilçeye damardan girilecek.

Sonra bu kez devreye Tonya girecek. Onlarda Sadri Şener evladımız diye Trabzon’a inecek.

Peki kimin yararına bu kavga


Onursal Başkan da kendinden beklenen onursal davranışı göstersin, camiayı kucaklasın

Burada bir sağduyumu tahlile yer verelim. Taka Gazetesi’nden Ali Sürmen.

Ali Sürmen’in yazısı herkesin kulağına küpe olsun.

Camiaya yardım etmek kavgayı bitirmek için Sürmen’in dediklerinin tamamına katılmasak bile şu anki süreçteki en sağ duyulu yazıdır…

Ali Sürmen’in yazısını okumak için tıklayın

Ekspres Gzetesi'nden Hasan Kurt da sağ duyulu bir bazı kaleme alarak bu kavganın bir anlam ifade etmediğini belirtti.

O yazıya da okumak için tıklayın...