Ağaoğlu yönetiminin şeffaf olduğunu dile getiren Şener, Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak için ise flaş sözler söyledi. 

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Sadri Şener çönemli açıklamalarda bulundu

"TFF'nin projesi kulüplere nefes aldıracaktır"

TFF’nin projesi kulüplere nefes aldırır. Denetim olması önemli. Zaten başka bir çözüm de yok. Şampiyon olan kulüplerin bu gelirleri ile sistemlerini iyi bir hale getirebilirler. Şampiyonluk için ciddi paralar harcanıyor. Şampiyonluk gelmeyince de tam batıyorsun. Bunun hesabını yapmak lazım. Bence bu proje kulüplere nefes aldırır. Fakat; kulüplerin kendi oyuncularını kendileri yetiştirmeli.

"Bazen yöneticilere sahip çıkmak gerekiyor"

Yöneticilere iş düşüyor. Ciddi insanlar olmalı. Yöneticilik ağır bir görev. Yöneticilere de bazen sahip çıkmak gerekiyor. Zevkle ve keyifle bu işi yaptıklarında faydalı olacaklarını düşünüyorum.

"Trabzonspor istediğimiz gibi gidiyor"

Trabzonspor istediğimiz gibi gidiyor. İnşallah ikinci yarıda da böyle giderler. Yöneticiler de iyi yönetiyor. Onların başarılı olması bizlere keyif veriyor.

"Yönetimlerin pozitif anlamda bazı sırları olmalı"

Her şey şeffaf olamaz. Yönetimlerin mutlaka pozitif anlamda bazı sırları olmalı. Trabzonspor yönetimi şeffaf bir şekilde yoluna devam ediyor. Umarım böyle giderler.

"Ünal Karaman, Trabzonspor'u TFF'ye şikayet etmez"

Ünal Karaman’ı çok eskiden beri tanırım ve severim. Ünal Karaman hiçbir zaman Trabzonspor’u TFF’ye şikayet etmez ve icraya vermez. Bu çok önemli bir özellik. Başkaları öyle yapmıyor.

"Transfer yasağı gelse bile Trabzonspor'u çok etkilemez"

Trabzonspor’a transfer yasağı gelecek diye bir şey duymadım. Umarım gelmez. Transfer yasağı gelse bile altyapıdan oyuncular var. Altyapıdan oyuncular eksikleri giderir.

Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak konusu...

Burak Yılmaz için giden oyuncu geri alınmaz demiştim. 30 yaşını geçen futbolcular bir de ünlüyse sıkıntı çıkarıyorlar. Gidecekleri takımlara da çok ciddi katkı sağlayacaklarını düşünmüyorum.

Trabzonspor ilk yarıyı 2. sırada tamamlamıştı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 29 puanla 2. sırada tamamlamıştı. Bordo-mavililer, ligin ikinci yarısının ilk haftasında Medipol Başakşehir'i konuk edecek.