Trabzonspor 'un bu sezon dördüncü haftada oynadığı Sivasspor maçını tribünden seyreden Başkan Sadri Şener'in sekiz hafta aradan sonra Eskişehirspor maçında tribüne gelmesi adeta kabusa dönüştü. Akhisar Belediyespor ve Orduspor maçlarını kazanarak çıkışa geçen takımının yeni bir zafere imza atması umuduyla Avni Aker tribünlerine gelen Başkan Şener, yenilen gollerin ardından tam bir hayal kırıklığına uğradı.

Yaşadığı büyük üzüntünün ardından, takıma ve yönetime yönelik protestoların artması üzerine takımı 3 - 0 mağlup durumdayken maçın 70'inci dakikasında stadyumu terk eden Şener, Trabzon Havalimanı'na giderek İstanbul'a döndü.

“Bunları hak edecek ne yaptım?”

Stadyumdan çıkarken çevresindekilere, "Bunları hak edecek ne yaptım?" diyen Şener'in ayrıca, "Bu sezon kolay kolay Avni Aker'e gelip maç seyretmem. Bu yapılanlar çok ayıp" dediği öğrenildi. Başkanın, Eskişehirspor'u alkışlayan taraftarlara yönelik de, "Maç bitince rakip takım alkışlanır. Ama maçı bitmeden rakibi alkışlamak, kendi oyuncunu yuhalamak çok ayıp" ifadelerini kullandığı belirtildi.

Sessizliğini koruyor

Daha önce bu tür durumlarda lafını esirgemeyen, yaptığı açıklamalarla gündem oluşturan Şener'in Eskişehirspor maçı sonrası sessizliğini koruması da dikkat çekti. Telefonlarını kapatan ve konuyla ilgili yorum yapmamaya özen gösteren Başkan'ın, 8 Aralık'taki Olağan Genel Kurul’a katılmak için Trabzon'a geleceği ve burada çok sert bir konuşma yaparak hem eleştirileri yanıtlayacağı hem de son gelişmelerle ilgili düşüncelerini açıklayacağı vurgulandı.