Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, 8 Aralık Cumartesi günü (yarın) yapılacak olan Mali Genel Kurul için Trabzon’a geldi. Şener’i havaalanında Asbaşkan Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener, yöneticiler ile birlikte basın mensupları karşıladı. Koltuk değneğinden kurtulan Şener’in sektiği gözlenirken, basın mensuplarının "Spor Toto Süper Ligi’nin 15. haftasında 9 Aralık Pazar günü oynanacak olan Kayserispor maçına kalacakmısınız ? "sorusuna “Normal bir geliş benim için bir şey yok. Kayserispor maçına kalıp-kalmayacağı konusu net değil yarın akşam İstanbul’da bir düğün var. Ona gidermiyim, gitmezmiyim bilmiyorum çok önemli bir konu da değil. Yine mi beni yuhalatmak istiyorsunuz. Seviyorsunuz herhalde” yanıtını verdi.

"Yarın Mali Genel Kurul var. Muhaliflerin konuşacağı söyleniyor" sorusuna ise Şener, “Evet yarın mali genel kurul var. Konuşmalar yapılır tabi herkesi hakkı bu. Normal bir kongre olacak“ ifadelerini kullandı.

ONUR GALATASARAY'A GİDİYOR MU?

Başarılı file bekçisi Onur Kıvrak’ın Galatasaray’a transfer haberlerini değerlendiren Şener, “Böyle bir konu yok olmayan konuyla ilgili ne söylenebilir ki. Suni gündem yaratma çabaları bayatladı artık başka bir yol izlesinler” diyerek bu söylentilerin asılsız olduğunu belirtti. Transfer konusuna da değinen Şener,” Henüz hocamızla bu konuyla ilgili bir görüş alışverişinde bulunmadık transfer için daha erken. Hocamız bugün Sürmeneye gitti. Henuz onunla gorusme sansım olmadı.” ifadesini kullandı.