Trabzonspor'un bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesislerindeki toplantısına Kulüp Başkanı Sadri Şener'in konuşması damgasını vurdu. Muhalefet partilerini hedef alan ve İl Başkanlarının istifası ile ilgili bir konuşma yapan Başkan Şener’e ilk tepki MHP ve CHP’den dikkat çeken açıklamalar geldi.

TOPLANTI FAYDALI OLMAMIŞTIR
MHP İl Başkanı Nihat Birinci, “Beklediğimizi bulamadık. Başkanın böyle konuşması ve siyasete girmesi ayrıca da Sayın Faruk Özak'ı öne çıkarma girişimleri şık olmadı. Amacına göre toplantıyı yapmadı. Bu da bizi üzdü.

Trabzonspor'un bu sıkıntılı durumdan çıkması için camiaya danışılması, herkesin bu toplantıda konuşup düşüncelerini söylemesi gerekirken başkan kendi konuştu. Toplantı faydalı olmamıştır. Konuyla ilgili detaylı bilgiyi yarın basın toplantısında anlatacağım. Trabzonspor'u desteğimiz her zaman da sürecektir" dedi.

TRABZONSPOR İÇİN 100 BİNLER YÜRÜYEBİLİR
CHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kaya ise, başkanın konuşmasını başından itibaren dinleyemediğine dikkat çekerek, “Trabzonspor’un siyasetin içerisinde yer almasını doğru bulmuyorum. Bu süreçte İl Başkanlarının istifa etmesi de doğru bir yaklaşım olmazı.
Trabzonspor bu şehrin markası. Trabzonspor için bu şehirde isterse 100 binler yürüyerek tepkisini ortaya koyabilir. Önemli olan Trabzonspor’un buna öncülük etmesi” dedi. 


KAYNAK: 61SAAT.COM