ÖZEL HABER - Şener, transferdeki stratejilerinin Şenol Güneş’in raporları doğrultusunda şekillendiğini belirterek şunları söyledi;

HOCAMIZ NE DERSE O ALINIYOR

“Şenol Hoca, çok iyi bir gözlemci. Ajandasında alternatifli futbolcu isimleri var. Hocamız bizim mali durumumuzu ve o da eksikleri biliyor. O doğrultuda transferlerimizi yapıyoruz. Şu ana kadar da bu konuda bir sapma olmadı.

DEMİRÖREN’İ AFFETMEM

Başkan Şener, Yıldırım Demirören konusunda hayal kırıklığına uğradığını belirterek “Bu konuda bizim de söyleyecek son süzümüz olacak” dedi. Şener hafta içindeki TFF genel kurulunda Demirören’in ben yaptım oldu mantığının ciddi ölçüde sorgulanacağını ifade etti..

ATA SÖZÜ İLE CEVAP VERDİ

Şener, Fenerbahçe’nin UEFA tarafından şampiyonlar ligini çağrılması ile ilgili sorumuzu ise “Bakın bu konuda konuşmam. Çünkü müthiş bir bilgi kirliliği var. Bizde gelişmeleri takip ediyoruz. Ne dedik biz 3 Temmuz’dan bu yana kupamızı verin. Ruhunu aldığımız şampiyonluk kupasının tenekesini bekliyoruz. Hala bekliyoruz. Biz kupamızı istiyoruz. Gerisi beni ilgilendirmiyor..”

Şener, bir atasözü ile de noktayı koydu..” Dereyi görmeden paçayı sıvamak iyi bir sonuç değildir”

BANA GELEN KULÜP YOK

Burak Yılmaz’in transferi ile ilgili olarak da Şener ilk kez net konuştu. Şunları söyledi;

“Bana gelen bir kulüp yok. Kulüp bana gelecek. Diyecek ki al sana Burak Yılmaz’la ilgili vereceğimiz. Taksitle mi vereceksin, ödeme şeklin ne. Burak Yılmaz senle anlaştı mı..? Resmi bir başvuru yapan yok. Ben Burak’a Avrupa takımları için görüşme izni verdim. Türk takımları için değil. Ha, o gitti Türk takımları ile görüştü, başta babasına ihanet etmiş olur. Burak Yılmaz giderse Avrupa’ya gider, bize öyle dedi sözünün de eridir”

ÇAĞALAYAN İÇİN REZERVASYON YAPAN YOK

Pazartesi günü yapılacak olan şike davasının karar duruşmalarına katılacaklarını belirten Şener “Belki 3’üncü gün TFF genel kurulu için izin isteyebiliriz. Avukatlarımız henüz Aziz Yılmaz’ın çapraz sorgusunu katılmadı. O da bu hafta olur her halde. Bu arada davayı izlemek isteyenler hala Çağlayan adliyesi 16. Ağır ceza mahkemesi salonuna rezerve yaptırmadılar. Yine yalnız kayacağız galiba” dedi.

HAMİ YARDIMCI OLACAK MI..?

Sadri Şener Şenol Güneş’in yardımcılığına geleceği belirtilen Hami Mandıralı için de “Güneş bilir. Ben o işlere karışmam” dedi. Şener “Trabzonspor’da görev almak isteyen çok eski futbolcu teknik adamlarımız var. Bunların arasından en iyisini Güneş seçecek. Kimi isterse onunla çalışır” dedi.

Şener Ünal Karaman’a teşekkür etti ve “Trabzonspor’a faydası oldu. Burada bizimle çok mesai harcadı ve Trabzonspor’da iz bırakarak gitti” dedi.

KAYNAK: 61saat.com