En son oynanan Fenerbahçe maçı sonrası yumurtalı protestoya maruz kalan Sadri Şener'e taraftarlardan büyük destek geldi. Bordo Mavili taraftarların ve Trabzonspor Yönetim Kurulu üylerinin karşıladığı Sadri Şener'e maşaleler eşliğinde çiçek verildi. Taraftarlar, "Sen darlanma büyük başkan biz buradayız. Ah yalılar yalılar geliii Tonyalılar" şeklinde pankart açtılar.

Büyük sevgi gösterilerin yaşandığı havalimanında Başkan Şener aracına güçlükle ulaşabildi. Burada da kısa bir açıklama yapan başkan Şener, yarın başbakan ile görüşüp görüşmeyeceği netlik kazanmadığını söyledi. Bordo Mavili taraftarlar Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım aleyhinde tezauartlar yaptı. Sadri Şener'i desteklemek için havaalanında yaklaşık 400 taraftar vardı.

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Öte yandan Başkan Şener, TFF üyesi Ufuk Özerten’e karşı yönetim kurulu imzası ile yayınlanan bildiriye karşı çıktığı iddia edilen yönetici hakkında herhangi bir açıklama yapmadı



devamı 2.sayfada...

Bu bildiri Trabzonspor’da kriz yarattı.

O İSİM YENER Mİ?

Trabzonspor resmi internet sitesinden yapılan Ufuk Özerten açıklamasının yönetimde kriz yaratığı belirtiliyor. Özerten’in, “Şener, Trabzonspor yönetimindeki arkadaşlarına Ufuk Özerten'in kim olduğunu sorarsa, alacağı cevaplardan sonra benle ilgili söylediklerinden utanır diye düşünüyorum” demesi yönetimde gözleri o sözlerin muhattabı olduğu iddia edilen Genel Sekreter Hasan Yener’e çevirmiş.

İSİM NİYE ÇIKTI?

Özerten’in haddini aşan açıklamaların ardından siteden Özerten’e cevap olarak yapılan açıklamanın da ilk planda Hasan Yener’in kendi imzası ile yer almasını istediği belirtiliyor. Ancak Yener’in, açıklamanın yayınlanacağı esnada bundan vazgeçerek, açıklamanın yönetim imzasıyla yayınlanmasını aksi durumu kabul etmeyeceği belirtildi. Bu nedenle açıklama Trabzonspor yönetimi imzasıyla çıktığı, Özerten olayının yönetimde yarattığı krizin çok büyük olduğu belirtiliyor.

Şener’in Özerten olayı nedeniyle yaşananlar yüzünden rahatsız olduğu, Yener’in istifasını bile almayı düşündüğü iddia edildi.

ŞENER BUGÜN SÜRPRİZ AÇIKLAMA YAPABİLİR

Bu arada Sadri Şener’in bugün Trabzon’a gelip önemli açıklamalarda bulunacağı belirtildi. Şener’in Trabzon’a gelişi alışık olunmadığı biçimi ile Trabzonspor tarafından bütün gazetecilere duyuruldu. Bu da Şener’in hava limanında önemli açıklamalar yapacağı şeklinde yorumlanıyor