61SAAT SPOR SERVİSİ - Trabzonspor ile Eskişehirspor Hüseyin Avni Aker’de karşı karşıya geliyor. Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, maç öncesi dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Sağlam, “Ligde puan olarak iki takım bir birine yakın. Bizi yenip üstümüze çıkmaya çalışıyorlar. Avrupa’da ki performansı ile ligde ki performansı aynı paralelde gitmese de Trabzonspor iyi bir takıma sahip. Bugün ki maçı kazanmak için çok iyi performans ortaya koymamız lazım. Kazanmamız halinde bir üst grup içerisinde bundan sonra ki dönemde kaçıncı sırada yer alırısın hesabını yaparız. Oyuncularımız çıkıp elinden geleni ortaya koyacaklar. İyi mücadele ve güzel bir futbolla buradan iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz” dedi.

Trabzonspor’da ki Aykut, Bosingwa gibi eksiklikleri de değerlendiren Sağlam, “Aykut yok Mustafa Yumlu geldi. Trabzonspor’da çok yetenekli oyuncular var. İki tane 3 tane oyuncunun olması Trabzonspor’un gücünü eksiltmez. Aynı durum bizim için de geçerli. Eksikleri mazeret olarak ortaya koymamamız lazım. Bundan sonra ki dönemde çok daha olumsuzluklarla karşılaşacağız. İyi takımlar böyle durumlarda çözüm üreten takımlardır. Oynayan oyunculardan en iyi verimi almamız lazım” dedi.