Sahaya neden atladığının sebebi bilinmezken herkes onun kim olduğunu merak ediyor ve onu araştırıyor.

Türkiye'de oldukça popüler bir YouTuber olan Deli Mi Ne kimdir? Deli Mi Ne gerçek ismi nedir? İşte ayrıntılar..

Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu beden eğitimi bölümünden mezun olmuştur. Youtube fenomeni olarak sosyal medyada sıkı bir takipçi sayısına sahip olan Fester Abdü'nün gerçek ismi ve soyadı Ali Abdülselam Yılmaz'dır.

Tam net olmamakla birlikte bazı kaynaklardan erişilen bilgiye göre aslen Adana'lıdır. 1993 doğumludur. Boyu 1.69 cm, kilosu ise 66'dır.

Fenomen kimliğinin yanı sıra kano sporcusu olan Fester Abdü, okuduğu üniversitenin kano takımında bir çok yarışa katılmış ve büyük başarılara imza atmıştır. Ayrıca Türkiye Kano Milli takımı sporcusudur.

Günümüzde yaşantısını Antalya'da sürdüren, Ali Abdüsselam Yılmaz'ın Youtube kanalı ise Deli Mi Ne?'dir. Türkiyenin En Çılgın YouTube Kanalı sloganı ile yayın hayatına devam etmektedir.

FESTER ABDÜ GÖZALTINA ALINDI!

Liverpool Chelsea maçında sahaya atlayan Fester Abdü'nün cezası belli oldu. Ünlü YouTuber Deli Mi Ne lakaplı Fester Abdü gözaltına alındı.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST!

Süper Kupa maçında sahaya giren Youtuber Ali Abdülselam Yılmaz ve 4 arkadaşı "adli kontrol" uygulanarak serbest bırakıldı.
 

fester abdü ile ilgili görsel sonucu