Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, golcü futbolcuları Burak Yılmaz ile anlaşan İtalyan ekibi Lazio'nun kendilerine ödemesi gereken 5 milyon Euro'yu 4 takside bölme önerisine ilginç bir yorumda bulundu.

TELEVİZYON SATMIYORUZ!

İtalyan ekibinin taksit önerisine bir anlam veremediklerini belirten Şakar, "Burak Yılmaz, Avrupa'nın gündeminde olan son derece yetenekli bir golcü... Sözleşmesinde yer alan 5 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi Burak için son derece yetersiz bir rakam. Ancak, peşin ödemekten kaçınıp televizyon alır gibi taksitlendirme önerisinde bulunmaları ne anlaşılabilir ne de kabul edilebilir bir durum" dedi.

BURAK'LA GURUR DUYARIZ!

Burak'ın Lazio'yu tercih etmesine yönelik olarak yöneltilen bir soruya da içtenlikle cevap eren Şakar, "Burak Yılmaz yıllardır Türk futboluna hizmet eden genç bir kardeşimiz. Ancak, yıldızı bizim takımımızda parladı. Geçen sezon attığı gollerle gol kralı oldu. Tabii ki Burak'ın bizi tercih etmesini istiyoruz. Ancak, yapacak bir şey yok. Kendisi bundan sonra nereye giderse gitsin Türk futbolunu ve Trabzonspor'u temsil edecek. Kendisinin takipçisi olup, her golünde gururlanacağız" diye konuştu.

ARAYIŞLARIMIZ SÜRÜYOR!

Yeni sezon için transfer çalışmalarına da değinen Şakar, "Hocamız Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. Giden yada gönderilen her oyuncunun yerine daha iyisini almayı amaçlıyoruz. Bu amaçla çok aceleci değiliz. Taraftarımızın içi rahat olsun" ifadelerini kullandı