Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ise genelde coşkulu oynadıklarını söyledi.

Takımının, düşündüklerinin hemen hemen tamamını sahaya yansıttığını aktaran Aybaba, "Hızlı çıkışlarla ilgili çalışma yapmıştık, oradan birinci golü yedik. Onun dışında sahanın her yerinde iyi mücadele eden bir takımımız vardı." ifadelerini kullandı.

Geriye dönüşlerde sıkıntı yaşadıklarını vurgulayan Aybaba, "Oyuncularımı kutluyorum, bugün inanılmaz mücadele ettiler, rakibe hiç pozisyon vermediler. Öne çıkışlardaki son topları biraz daha iyi kullanabilseydik farklı bir maça doğru gidebilirdi. Devam ediyoruz, çalışacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Savunma oyuncusu Vitaly Dyakov'un yedek bırakılmasının sorulması üzerine Samet Aybaba, şöyle konuştu:

"Benim tasarrufum, Vitaly'nin hızlı oynayan takımlara karşı sıkıntısı olduğunu hepimiz biliyoruz. Orada bir organizasyon yapalım dedik, rakibi iyi tanıyan ve daha çabuk bir oyuncuyu tercih ettik. Oradaki arkadaşlarımız bence başarılı da oldu. Futbol bu, sonuna kadar bırakmayacaksınız oyunu. Bir pozisyonda herkes seyredince maç hiç ummadığımız farklı bir yere geldi. Oyuncularımı kutluyorum. Seyircimize de teşekkür ediyorum, böyle devam edersek bir maç kaybederiz ama ondan sonraki maçları kazanırız."