Samet Aybaba şöyle konuştu:
"Takım gibi sahaya çıkıp kazanmamız için her şey vardı. Ama ilk yarıda yaptığımız plan tutmadı. İkinci yarı değişiklik yaptık. İnanılmaz direnç oynadık. Oyuncularımı kutluyorum. Özellikle benim gözümün önünden gitmeyen sahne 92. Dakikada golü kaçırdıktan sonra 6 oyuncu yerde yatıyordu. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Yarın tekrar başlıyacağız.

Oyuncularımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Almeida’yı son oynattığımız maçlara bakın, sol kanada gidiyor. Almeida sol kanada gidince diğer oyuncularımızın içeri kat etme durumu yok. Almeida gidince orta merkez bom boş kalıyor. Oyunu oraya yıkmak istedik, ama olmadı.

Sonuçta planlıyoruz kurgu yapıyoruz ama bazen tutmuyor. Biz çok iyi hazırlandık. Biz 3 maç kaybettik çok ağır geldi. Toplantı yaptık gerçekten"


Maçın bir bölümünde Beşiktaş cephesinde futbolcular inanılmaz gol fırsatlarından yararlanamadı. Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak kalesinde devleşirken uzatmaların son dakikasında Beşiktaşlı Olcay Şahan'ın kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara gönderememesi İnönü'deki binlerce Beşiktaşlı kadar saha içindeki futbolcuları da yıktı.

O saniye kameralara bu şekilde yansıdı. Altı Beşiktaşlı futbolcu kaçan gol pozisyonu sonrası aynı anda kendilerini yere bıraktı.