61SAAT SPOR SERVİSİ

3. ligde mücadele eden Trabzon takımları bugün kıyasıya bir mücadele ortaya koydu. Trabzon’u yakından ilgilendiren müsabakalar özellikle 1. ve 3. grupta ortaya koyuldu.  Sezon başından beri şampiyonluğun en güçlü adayı Hekimoğlu Futbol Kulübü, lig bitimine 1 hafta kala şampiyonluğuna ilan etti. 

TRABZON'A YAKIŞAN BUDUR

Hekimoğlu Futbol kulübü Başkanı Celil Hekimoğlu ilk kez 61saat’e konuştu. Trabzon takımı her yerde şampiyonluğa oynamalıdır diyen Hekimoğlu; “Trabzon'a yakışan budur, Uzun bir aradan sonra Trabzon'a şampiyonluğu getiriyoruz bundan dolayı çok mutluyuz, inşallah Trabzon'u bordo maviyi Türkiye'nin her tarafında en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

TRABZON'DAN TAM DESTEK ALDIK

Bu süreçte çok fazla destek aldıklarını belirten Başkan Hekimoğlu; “Hem medyadan hem taraftardan hem şehirden hem Trabzonspor'dan destek aldık. Trabzon camiası bizi kabullendi ve destekledi biz de onlara teşekkür ediyoruz” dedi. 

BÜNYEMİZE KATMAK İSTİYORUZ

“Önümüzdeki sezon genç, yetenekli gelecekte Trabzonspor'a hizmet verecek oyuncuları bünyemize katıp onları Türk futboluna sunmak istiyoruz” şeklinde konuşan Hekimoğlu; “inşallah oradan bir kaç tane genci de Trabzonspor'a veririz diye düşünüyoruz. İkinci Lig’de Trabzonspor'a daha iyi bir takım olur diye düşünüyoruz, ayrıca Trabzon'da oynayamayan henüz hazır olmayan gençlerimize de talibiz onları da yetiştirip takımımıza vermek istiyoruz” diye belirtti.