61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Trabzonspor 2010-11 yılında çalınan şampiyonluğunun hakkını aramaya devam ediyor. Konu kapsamında bugün FIFA’ya başvuru yapan Bordo Mavililer böylelikle mahkeme sürecini başlatmış oldu.
Dönemin şampiyon başkanı olan Sadri Şener yapılan başvuru ile ilgili 61saat’e açıklamalarda bulundu.

DAHA İYİ BİR AVUKAT ORDUSU

FIFA başvurusunu değerlendiren Şener “Trabzonspor tarihi bir adım daha attı. Bence oraya güçsüz gidildi. Daha iyi bir avukat ordusu kurulabilseydi daha iyi sonuçlar alınırdı. Çok uzadı bu iş. Halan daha ifade vermeye gidiyoruz.
İnşallah FIFA’dan gelecek iyi bir sonuç bekliyoruz. Fenerlilerin yaptığı gibi bu işin peşini bırakmamız gerekiyor. 

TEK BİR KİŞİNİN ÖNDERLİĞİNDE OLMALI

“Gazeteciler başka konuşuyor, eskisi yenisi yöneticiler başka konuşuyor tek bir kişinin önderliğinde toplansaydık daha iyiydi. Planlı programlı davranmak gerekiyor.

SÜREKLİ ARIYORLAR

Taraftarın ilgisinden duyduğu mutluluğu kaydeden Şener “ Sağ olsun taraftarlarımız beni çok seviyorlar arıyorlar yalnız bırakmıyorlar.  Sürekli güzel mesajlar alıyorum. Çok memnun oluyorum. “

TEK BAŞIMA KALDIM

Mahkeme süreci boyunca unutamadığı bir anısını da paylaşan Şener “Biliyorsunuz çok adi bir mahkeme süreci geçirdik. Mahkemeleri takip ederken tek başıma kaldım. Türkçe’de güzel bir söz vardır El elin eşeğini türkü çağırarak ararmış. Sağolsun Mehmet Şentürk ilgilendi. Beraat ettik.

NEVZAT VE TUNCAY’DAN YARARLANIN

Nevzat Aydın’ın FIFA başvurusuna çağrılmaması ile ilgili konuşan Şener : Nevzat zeki bir çocuktur. İyi derecede İngilizce konuşur. Bu gibi yerlerde çok iyi lisan bilmek gerekiyor. Trabzonlulardan yardım alarak bu işler yürümez. Profesyonellik isteyen bir iştir. Nevzat’ın koca şirketi vardı sattı.  Gidilen her yerde türlü türlü bağlantıları var çünkü Dünya’ya çalışan bir işadamımız. Camiaya birçok iyilikleri oldu. Nevzat’tan kesinlikle yararlanılması lazım. Onun zekâsı oldukça yüksek. Amerika Başkanı Obama’dan yatırımcı ödülü almış bir isim, lisan bilmeyenin oralara gitmesini doğru bulmuyorum. 

Ayrıca MAN şirketinin CEO’su Tuncay Bekiroğlu’da bir değerdir. Ondan da yararlanmak gerekiyor. Az buz işler değil bunlar. Oradaki arkadaşları da seviyorum ama bunlardan da yararlanmak gerekiyor.