Trabzon, Süper Lig'de bu akşam oynayacağı Fenerbahçe maçı için dün öğleden sonra İstanbul'a geldi. Günler öncesinde örgütlenen bordo- mavili taraftarlar, takımı Atatürk Havaalanı'nda şampiyon gibi karşıladı. Apron çıkışında bazı taraftarlar teknik direktör Şenol Güneş'i omuzlara alırken, futbolcular yoğunluk nedeniyle bir süre kendilerini dışarıda bekleyen otobüse gidemedi. "Bize her yer Trabzon" tezahüratlarıyla meşaleler yakarak, teknik heyet ve futbolculara sevgi gösterilerinde bulunan taraftarların çevresini sardığı takım otobüsü, yaklaşık bir saat alandan ayrılamadı.

VOLKAN ŞEN VE ROBERT VİTTEK KAFİLEDE YER ALMADI
Taraftarların önüne "2010-2011 sezonu şampiyonu hoş geldin" pankartı astığı takım otobüsü taraftarların oluşturduğu konvoy eşliğinde kamp yapılacak otele gitti. 22 kişilik futbolcu kadrosuyla Fenerbahçe derbisi için İstanbul'a gelen Fırtına'da teknik direktör Şenol Güneş, sakat olan oyuncularla birlikte Volkan Şen ve Vittek'i kadroya almadı.

ŞAMPİYON VURGUSU
Hafta içinde resmi internet sitesindeki haberlere "2010-2011 sezonu şampiyonu takımımız" ibaresini kullanan Trabzonspor kulübü, bu uygulamayı dün de devam ettirdi. Bordo-mavili yetkililer, dün öğleden sonra resmi siteden yayınladığı antrenman haberinde de aynı ifadeyi kullanmaktan geri kalmadı.