61SAAT HABER SERVİSİ - Yilport Samsunspor taraftarı ile Trabzonspor taraftarı arasında geçen hafta başlayan forma polemiği kırmızı beyazlılar tarafından bu kez yeşil sahalara taşındı.


Samsun’da Trabzonspor formalı bir çocuğa, Samsunspor forması giydirilmesi ile başlayan polemik, bu hafta Kırmızı - Beyazlıların, Sancaktepe F.K. ile oynadığı maç öncesinde yeşil sahalarda kendini gönderdi. 


Samsunspor Futbol takımı 0 - 0 berabere kaldığı ve teknik direktörleri İrfan Buz’un istifasıyla sonuçlanan karşılaşma öncesinde “Bu şehrin çocukları Samsunsporludur” pankartıyla sapaya çıktı.


Bu pankartın fotoğrafını sosyal medyada paylaşan 61saat.com yazarı Emre Vural, Samsunspor Futbol A.Ş. ve Yilport Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım ile Trabzonspor Başkanı Yardımcısı Ertuğrul Doğan’ı etiketleyerek, “Geçtiğimiz gün bir etkinlikte TS formalı ilkokul öğrencisine, Samsunspor forması giydirilmişti. Olaydan 3 gün sonra Samsunspor sahaya bu pankartla çıkıyorsa, yazık! Kulüpler bu topa girmemeli! Yıllardır uğraş verdiğimiz dostluğa yazık oluyor” diye yazdı. 


Bu mesaja Samsunspor’da Yıldırım ise, “Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş YKB olarak Samsunspor'un dün sahaya bu pankartla çıkmasına bir anlam veremedim ve üzüldüm! Yazık çocukları bu kötü polimiğe çekmeye. Kulüpler bu işlere girmemeli! Uğraş verdiğimiz Kulüpler Birliği dostluğuna yazık oluyor. Kulüp olarak özür diliyoruz” diyerek yanıt verdi. 


Yüksel Yıldırım’ın bu mesajı sonrasında Samsunspor taraftarları tarafından resmen lince uğradı…


Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık’ın ise bu mesaja nasıl cevap vereceği ise merak konusu…