Trabzonspor'un Süper Lig'in güçlü ve kupaların da tecrübeli bir takımı olduğunu vurgusu yapılan açıklamada, ümitsiz gidilse de kazanmak için oynayacakları ifade edildi. Eşleştirmeleri adaletsiz bulan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya eşleştirmelerle ilgili yaptığı açıklamada, “Genel müdürler ile asgari ücretlilerin savaşı gibi olacak.” dedi.

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur eşleştirmelerinde Süper Lig'de mücadele eden Trabzonspor ile PTT 1. Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor birbirine düşmüştü. 29 Kasım Perşembe günü Trabzon'da oynanacak olan maça Şanlıurfaspor ümitsiz gitse de maçı almak için mücadele verecek. Hazırlık çalışmalarına başlayan Şanlıurfaspor, Trabzonspor maçı öncesi Boluspor ile karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor’dan çok Boluspor’a kilitlendiklerini aktaran Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, şuanda ligde oynayacağımız Boluspor maçına kilitlendiklerini söyledi. Ziraat Türkiye Kupası eşleştirmelerini de eleştiren Kaya, eşleştirmeleri protesto ettiğini belirtti.

Bu eşleştirmeleri alt ligdeki takımların kaldıramayacağını dile getiren Kaya, “Eşleştirmeler genel müdürler ile asgari ücretlilerin savaşı gibi olacak. Buna hiçbir alt lig takımı gitmez, kaldıramaz. O zaman Türkiye Kupası demeyin buna, Türkiye Süper Ligi'nin en büyük 8-10 takımının kupası diyelim, böyle bir isim daha uygun olur. Trabzonspor avantajları ile maçın favorisi.” dedi.

Kazanmak için oynayacaklarını dile getiren Kaya, “Biz de kendi çapımızda kendimize inancı olan bir takımız. Maç günü gelince sahaya çıktığımız zaman nerede kiminle oynarsak oynayalım o maçı kazanmak için oynarız.” diye konuştu.

Şanlıurfaspor oyuncuları ise önemli olanın Süper Lig takımı ile oynamak olduğunu söyledi. Şanlıurfa’yı güzel bir şekilde temsil etmeyi amaçladıklarını da sözlerine eklediler.