Şanlıurfaspor şeref tribününde oturan bazı yöneticilerin polisin müdahalesine tepki gösterip sahaya inmek istemesine polisin izin vermemesi üzerine arbede yaşandı.türübünden su sişesi ve çeşitli madeler futbolculara ve hakeme atıldı.

Stadın dışına kaçan taraftarlar polise taşlarla saldırırken, polisler ise biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti. Yaşanan olayda misafir türübününde bulunan Malatyasporlu taraftarlar ve Polsilerde etkilendi.Gaz yoğunluğu çok olunca taraftar saha içine alındı.çok sayıda taraftar biber gazından etkilenirken, öfkesine hakim olamayan Şanlıurfa taraftarları ise yoldan geçen polis araçlarını taşladı. Ö

te yandan, maçın ardından Malatyalıların bulunduğu türbünün arkasına gelen ve taş atanlarla Güvenlik güçleri biber gazı ile müdahale ederken kapalı olarak bekleyen Yeni Malatyaspor taraftarları gazdan etkilendiler 3 – 4 kişi ambulansta tedavi gördü.Sıtadyumun arkasına gelen Şanlıurfa taraftarları ile  arasında çıkan gerginlik nedeniyle 5 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Polisin müdahalesi, yoğun çabası sonunda stadyumun etrafından uzaklaştırılan Şanlı Urfaspor  taraftarların sokak aralarına kaçmasıyla olaylar yatıştı.

TRABZONSPOR POLARI GİYİNEN TARAFTAR YARALANDI

Trabzonspor'un kardeş kulübü olan Şanlıurfaspor'da genç oyuncular Mertcan Çam, Muhammet Beşir, Batuhan Artaslan kiralık olarak gönderilmişti. Çıkan olaylarda Trabzonspor logolu polar giyinen bir taraftarda yaralandı.