Trabzonspor'un İstanbul'da Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldığı maçta takımının golünü kaydeden Sapara, "Sonuçtan memnun değiliz. Bizim açımızdan kaybedilmiş 2 puan var" dedi.

Beşiktaş'a karşı attığı golle hem bordo-mavili forma altındaki ilk golünü, hem de kulüp tarihinin 1967'nci golünü atan Sapara, böylece tarihe geçmiş oldu. Trabzonspor'un kuruluş tarihi olan 1967'yi simgelediği için 1967'nci golü atana kulüp sponsorlarından Türk Telekom'un bir plaket verileceği açıklanmıştı. Buna göre Sapara, kendisi için hazırlanan plaketi Pazar günü Bursaspor'la Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak maç öncesi alacak. Ayrıca Trabzonspor'un resmi twitter hesabı üzerinden yapılan yarışmada, 1967'nci golü Sapara'nın atacağını bilen bir taraftar da, Sapara ile tanışma şansı yakalayacak. Sapara, şanslı taraftara imzalı formasını da hediye edecek.

KAYBEDİLMİŞ 2 PUAN

Beşiktaş karşısında ilk yarı oldukça iyi bir futbol sergilediklerini kaydeden Sapara, "Bu bölümde oynamamız gerektiği gibi oynadık. Topa fazlasıyla sahip olduk. Sakin kaldık ve yapmamız gereken her şeyi yaptık. İkinci yarıda kendi hatalarımızdan rakibe oyuna dönme şansı verdik ve onlar da beraberliği yakaladılar. Attıkları golün haricinde 2-3 çok büyük şans yakaladılar ama kullanamadılar. Bu tarafıyla memnun değiliz. Bizim açımızdan kaybedilmiş 2 puan var"diye konuştu.

BARIŞ'TAN DALYA

Beşiktaş karşısında ikinci yarıda oyuna giren Barış Özbek, Süper Lig kariyerindeki 100. maçına çıkarak dalya yaptı. 2007 yılında Almanya'nın Rot-Weiss Essen takımından Galatasaray'a transfer olan Barış Özbek, Beşiktaş maçında 61. dakikada oyuna girerek, Süper Lig'de 100. kez sahaya çıkmış oldu.